📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Słabo się postarał, lepiej było od razu całość wyjebać.
Chociaż jak zjadł i wysra to może jeszcze zainstalują ponownie.hehehe
Chociaż jak zjadł i wysra to może jeszcze zainstalują ponownie.hehehe
marcino_zly napisał/a:
Chociaż jak zjadł i
Przypomniałeś stary suchar o drewnianej kulce u golibrody...
Raz na siłce byłem świadkiem takiej jednej sytuacji. Typ miał wykupionego trenera personalnego. Gość wyciskał na ławce a trener odwrócony bajerował jakąś dupe. Nagle słychać huk. Patrze a ten typ co wyciskał zrzuca z siebie sztangę. Okazało się, że nie dał rady podnieść i spadło mu na morde. Gęba cała zalana krwią, trener rzucił się żeby mu pomóc. Nie wiem jak z zębami bo ich nie wypluł ale wyglądał naprawdę strasznie. Mam nadzieje, że trenera wyjebali
"Przewrócił się na kij od bejsbola"
Po wyglądzie to minimum ze 5 razy z rzędu, to trzeba mieć pecha.
Po wyglądzie to minimum ze 5 razy z rzędu, to trzeba mieć pecha.
To Polazcek, czy ukropiniec? Brzydki, jak chuj i to nie przez rozjebany ryjec...
Za materiał własny leci piwko
SkoPio1 napisał/a:
Przypomniałeś stary suchar o drewnianej kulce u golibrody...
Proszę opowiedz
Mówię poważnie, nie znam.
LBZ napisał/a:
Raz na siłce byłem świadkiem takiej jednej sytuacji. Typ miał wykupionego trenera personalnego. Gość wyciskał na ławce a trener odwrócony bajerował jakąś dupe. Nagle słychać huk. Patrze a ten typ co wyciskał zrzuca z siebie sztangę. Okazało się, że nie dał rady podnieść i spadło mu na morde. Gęba cała zalana krwią, trener rzucił się żeby mu pomóc. Nie wiem jak z zębami bo ich nie wypluł ale wyglądał naprawdę strasznie. Mam nadzieje, że trenera wyjebali
Zacznij kopać ogródek, posiej coś. Zdrowiej i pożyteczniej, niż obserwowanie innych pedałów w siłowni.
Cipczan napisał/a:
Zacznij kopać ogródek, posiej coś. Zdrowiej i pożyteczniej, niż obserwowanie innych pedałów w siłowni.
Ale żeś się spiąl o nic, gość opowiedział historię, która nawiązuje do zdjęcia a ty o pedałach. I kto tutaj o nich myśli xD
Cipczan napisał/a:
Chodzi na siłkę, to już jest więcej, niż większość z nas robi pożytecznego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów