18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
RockyWood 2014-03-23, 14:11 17
jestem za legalizacją - takiego można pierdolnąć drewnianą pałą przez plecy, głowę, nogi i kto wie, może nawet podziękuje

PEŁNA LEGALIZACJA!!! Jarajcie ile wlezie - jak najwięcej.

A tak na poważnie to zwykła reżyserka. Na dodatek słaba.

Rock.
Zgłoś
WojtkU 2014-03-23, 14:22
ja też jestem za legalizacja. Nie ma to jak dobór naturalny, po legalizacj populacja gimbusów by wynosiła 0
Zgłoś
Alzik 2014-03-23, 14:35
Z ciekawości.. A panowie piją?
Zgłoś
Destez 2014-03-23, 15:01 2
fajnie wyśmiał tą blondyne na końcu xD
Zgłoś
koreapłn 2014-03-23, 15:30 31
jeśli ktoś wierzy w prawdziwość tego programu to pewnie pali mocniejsze gówno niż używa ten gość
Zgłoś
EzyTower 2014-03-23, 17:27
@RockyWood kurwa typ udaje, nie jest nawet najarany, wszystko ustawione xd trawa oglupia, ale bez przesady xd

8|
Zgłoś
Tomaszu 2014-03-23, 17:40
Tylko przeczytałem Jerry Springer i wiedziałem, że będzie napierdalanko. Reżyserowany szajs, ale uśmiałem się z gadki gościa
Zgłoś
MauełuszTe 2014-03-23, 18:49 6
gada jak syn Waltera z "Breaking Bad"
Zgłoś
ciahciach 2014-03-23, 18:59 2
Fejk czy nie fejk - ja się uśmiałem.
Zgłoś
cwejter 2014-03-23, 19:21
ładna copa

dawać radę po to, aby plamy nie dawać.
Zgłoś
s................e 2014-03-23, 19:29
I tak lepsze to od drzazgi - tam niedługo będzie można wykminić temat po wyglądzie gości, kurwy nawet nie udają już że to ustawka...
Zgłoś
Aresius 2014-03-23, 19:58
Zgłoś
Dolwpier 2014-03-23, 20:22
To jest tak samo prawdziwe jak Wresling.
Zgłoś
Shanne 2014-03-23, 21:13
Wut? Celowo stworzona propaganda.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów