Dawno sie tak nie uśmiałem Polecam całosci
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jestem za legalizacją - takiego można pierdolnąć drewnianą pałą przez plecy, głowę, nogi i kto wie, może nawet podziękuje
PEŁNA LEGALIZACJA!!! Jarajcie ile wlezie - jak najwięcej.
A tak na poważnie to zwykła reżyserka. Na dodatek słaba.
PEŁNA LEGALIZACJA!!! Jarajcie ile wlezie - jak najwięcej.
A tak na poważnie to zwykła reżyserka. Na dodatek słaba.
@RockyWood kurwa typ udaje, nie jest nawet najarany, wszystko ustawione xd trawa oglupia, ale bez przesady xd
I tak lepsze to od drzazgi - tam niedługo będzie można wykminić temat po wyglądzie gości, kurwy nawet nie udają już że to ustawka...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów