+ taki mały remix, dobrze gada
+ taki mały remix, dobrze gada
Jestes jebanym hipokrytą i masz chuj a nie wiedzę na ten temat skoro alkohol traktujesz jako narkotyk, ale zielska nie, bo jakby nie patrzeć, nawet kawa jest narkotykiem, więc nie spinaj pośladów i pogódź się z tym, że Twój kochany susz to nic innego jak kolejny narkotyk
sory ale w tym momencie to ty jestes debilem. jak alkohol tak i marihuana sa uzalezniajacymi substancjami, tudziez narkotykami. jezeli jaraz dzien w dzien jak ten pajac to jestes narkomanem tudziez cpunem.
Jestes jebanym hipokrytą i masz chuj a nie wiedzę na ten temat skoro alkohol traktujesz jako narkotyk, ale zielska nie, bo jakby nie patrzeć, nawet kawa jest narkotykiem, więc nie spinaj pośladów i pogódź się z tym, że Twój kochany susz to nic innego jak kolejny narkotyk
Tyle ze alko mocno uzaleznia, a baka nie
sory ale w tym momencie to ty jestes debilem. jak alkohol tak i marihuana sa uzalezniajacymi substancjami, tudziez narkotykami. jezeli jaraz dzien w dzien jak ten pajac to jestes narkomanem tudziez cpunem.
To po alko jestes jeszcze wiekszym cpunem i narkomanem bo uzaleznia bardzo mocno,a susz w ogole
btw. dlaczego u was, marihuanistow, wystepuje taki prymitywny tok myslenia, ze jak ktos napisze cos zlego na "swieta rosline" to od razu musi byc zwolennikiem alkoholu ?
Paliłem przez ok 4 miechy dzień w dzień z kumplami, nie dlatego że musiałem tylko chciałem. Teraz nie jaram miesiąc i jak będę chciał i nie będę jarał a jak będę to zajaram. Nadal uważasz że palenie jest gorsze od alkoholu? Wolę zajarać, pośmiać się, rozkminy przychodzą a nie najebać się do granic możliwości, posikać się w majty, wyżygać się i komuś dojebać.
Nie mówię że alko złe bo też popijam a to piwo czasem albo wódę na imprezie ale według mnie zioło jest dużo lepsze do palenie na co dzień. Po piciu na co dzień byłbyś wyniszczony, śmierdzący i nie wiem co jeszcze.
Więc jeśli nie macie pojęcia jak działa marycha to nie piszcie o palaczach zioła ćpuny bo ćpać to możecie sobie fete.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów