📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mając takich "kolegów" nie potrzeba mieć wrogów...
Primo: trzeba być skończonym idiotą, żeby mieć takich kolegów. Secundo: trzeba być niedorozwiniętym umysłowo, by dać się nagrać w takim stanie.
Chujowych czasów dożyliśmy.
Różnie się w życiu działo, ale jak człowiekowi się po wódce noga powinęła to kumple zawsze pomogli i do domu bezpiecznie doprowadzili, a nie kręcili filmiki kalkulatorami.
Się kurwa z letargu obudził, aktywny użytkownik
Ale dobrze gadasz. Teraz młodzież za grosz honoru nie ma
Nie będziesz mnie uczył rozumienia wiem co czytam.
To wytłumacz mi swój tok rozumowania.
No kurwa nie sądziłem, że na tej stronie znajdę pojebów z mojej malutkiej miejscowości :v
Cwele nie koledzy
Chujowych czasów dożyliśmy.
Różnie się w życiu działo, ale jak człowiekowi się po wódce noga powinęła to kumple zawsze pomogli i do domu bezpiecznie doprowadzili, a nie kręcili filmiki kalkulatorami.
Konkretnie napisane Pozdro
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów