📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
raczej chyba krecie
Chujowych czasów dożyliśmy.
Różnie się w życiu działo, ale jak człowiekowi się po wódce noga powinęła to kumple zawsze pomogli i do domu bezpiecznie doprowadzili, a nie kręcili filmiki kalkulatorami.
Różnie się w życiu działo, ale jak człowiekowi się po wódce noga powinęła to kumple zawsze pomogli i do domu bezpiecznie doprowadzili, a nie kręcili filmiki kalkulatorami.
Lubie patrzeć na ludzi którzy sami sobie psują zdrowie.
Czasem nawet się przy tym masturbuję.
Czasem nawet się przy tym masturbuję.
co do filmu, upadek społeczny, ja w ich wieku chodziłem na piwo z kumplami i lepiej na tym wyszedłem
Piwko dałem żeby wszystkie gimbo-ćpuny z sadola wiedziały że są pojebane
co do filmu, upadek społeczny, ja w ich wieku chodziłem na piwo z kumplami i lepiej na tym wyszedłem
mitrus80 napisał/a:
@up No nie, zaraz znowu się zacznie że alkohol bardziej szkodzi, a po ziole jeszcze nikt nikomu nigdy nic nie zrobił...
Przeczytaj wypowiedź kolegi Lucius ze zrozumieniem, później komentuj. Chłopak na filmie ewidentnie jest po jakimś syntetycznym ścierwie, nie po normalnym zielsku.
@up Sam se przeczytaj co napisał, a co ja napisałem.
Nie będziesz mnie uczył rozumienia wiem co czytam.
Nie będziesz mnie uczył rozumienia wiem co czytam.
czysta prawda
Gimbuskom sie podoba widze. Wystarczy powiedziec ziolo i gimbaza sadolowa spazmow dostaje i orgazmu jak podczas tarmoszenia freda w skarpecie.
Koleś przyjebany, jego koledzy jeszcze bardziej. Banda spierdolin, nie ma czego oglądać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów