Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozjebał ten pedalski ryj... Może za 30lat dojrzeje fizycznie i intelektualnie
dokładnie pedalska morda jebana tfu teraz może robić laskę kolegom bez obawy że porysuje szkliwo na kutasie
...i wiecie co... Oni mają tak wiotkie ciała że mam wrażenie że jak bym lekko z liścia stuknął gościa to rozpadł by się na moich oczach i popadł w śpiączkę...
...Trochę inaczej ma się wytrzymałość ciała u osób które jednak swoje życie bardziej ekstremalnie przeżyli... Nie tylko ciało ale inny rodzaj psychiki te osoby posiadają bo te takie wydygane że niby takie rozsądne to też mają pewne kłopoty z psychiką najczęściej uciekają przed problemami i jak by mogli to by wzywali Policję nawet jak ktoś pierdnie przy nich.
Organizm który nigdy nie przeżył żadnej kontuzji musi być wyjątkowo śmiesznie słabiutkim organizmem. Chodzi mi o strukturę kości, ścięgien, mięśni, skóry... Niby tylko pojeby szaleją ale znam parę osób które jakichkolwiek ekstremalnych wyczynów unikają jak ognia i udało im się dotrzeć do wieku 40 lat bez większej kontuzji, bez złamania, wstrząsu, bez wykonywania jakichkolwiek niebezpiecznych czynności i ponoszenia za nie konsekwencji...
...i wiecie co... Oni mają tak wiotkie ciała że mam wrażenie że jak bym lekko z liścia stuknął gościa to rozpadł by się na moich oczach i popadł w śpiączkę...
...Trochę inaczej ma się wytrzymałość ciała u osób które jednak swoje życie bardziej ekstremalnie przeżyli... Nie tylko ciało ale inny rodzaj psychiki te osoby posiadają bo te takie wydygane że niby takie rozsądne to też mają pewne kłopoty z psychiką najczęściej uciekają przed problemami i jak by mogli to by wzywali Policję nawet jak ktoś pierdnie przy nich.
Chyba masz racje z tym, ja unikam sytuacji które zagrażają mojemu życiu i zdrowiu ale nie żeby dygać o wszystko i dlatego nawet mocne uderzenia nie robią na mnie wrażenia, a moja dziewczyna o byle gówno zaraz krzyczy,że boli zaś psychikę mam trochę słabą bo nie była wystawiana na bardzo trudne sytuacje i nawet mały problem jest dla mnie x5 i chyba już się z tym muszę pogodzić niestety, chyba,że przyjdzie bessa w moim życiu i się przystosuje po zderzeniu z podłogą
"My life is over" - faktycznie, utrata zęba taka straszna. Wstawienie nowego 1000 zł.
No chyba kurwa z plasteliny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów