Jaja twarde jak tygodniowy chleb.
Swoją drogą trzeba zapamiętać trasę bo jak się skręci tam gdzie nie trzeba to można zrobić sobie ku ku.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja p🤬lę. A ja za swój największy sportowy wyczyn uważałem to, że kilka razy na piechotę z roboty do domu wróciłem.
a moja dziewczyna się martwi, że się na boksie poobijam...
Sol
2015-11-24, 18:04
Fejk. Gdyby to była prawda, to byłoby widać cień wielkich jaj...
@bosslolkowy
W Fight night??
A co do zjazdu. Poziom megask🤬ielexpert.
W................z
2015-11-24, 19:34
Ło sk🤬esyn.
Nie wyj🤬, nie ma piwa
C................a
2015-11-24, 19:35
P🤬lę, jak sobie wyobrażę, ile razy musiał p🤬lnąć i prawie spaść zanim ogarnął wszystkie hopki i całą trasę w ogóle, to aż mnie wszystko boli. Piwko dla autora tematu i krata piwa dla autora filmu!
Szkoda że trasa praktycznie taka sama jak w 2014.
Polecam oglądnąć ten filmik
bardziej odzwierciedla emocje przy takim zjeździe
Cytat:
Jaja twarde jak tygodniowy chleb.
Spleśniałe. W obecnych czasach tygodniowy chleb już jest spleśniały.
To nie jest ta trasa, na której jakiś typek się wyp🤬olił, podniósł rower i obity pojechał dalej?
Oni przynajmniej jeden dzień spędzają na ćwiczeniu techniki zjazdu w każdym punkcie, dlatego nie mają żadnych problemów z zapamiętaniem trasy. Zajebiste było rok temu, jak na początku spinali się z przeskoczeniem nad przepaścią, a ostatecznie jeden ziomek zrobił przy tym backflipa
T................m
2015-11-25, 20:24
Po czymś takim czujesz , że żyjesz oczywiście jeśli przeżyjesz
z................0
2015-11-27, 12:14
Ogólnie to straszne pedalstwo ale za jaja piwo.