Ale extra. Już podwalam, na myśl o płaczu pizdowatych tatuśków
Podwalaj dalej. Jedyne, co mozesz zrobic. Uzwazaj tylko, zeby zadna cipka nie byla w poblizu. Nie chcemy reprodukcji. Ale w sumie, to na co ty niby mialbys uwazac...Nie grozi ci to.
Denied by the blind church.Podwalaj dalej. Jedyne, co mozesz zrobic. Uzwazaj tylko, zeby zadna cipka nie byla w poblizu. Nie chcemy reprodukcji. Ale w sumie, to na co ty niby mialbys uwazac...Nie grozi ci to.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówjak można było na to pozwolić? z tak małym dzieckiem? skrajna nieodpowiedzialność rodziców. a ojciec jeszcze stoi i nagrywa, zamiast pomóc. wiać, że nie dojrzeli do posiadani dzieci i powinni im je zabrać. dziecko ma traumę do końca życia i jego strata jest nie do wyliczenia!
z takich zjeżdżalni, z takim dzieckiem, z takimi bucikami, koszmar.
O kurwa jest i on, pierwszy obrońca kaszojadów, wojownik pięciuset złotych. Wasza hipokryzja przypomina mi kumpla ze szkoły. Całe technikum jebał najtańsze wina typu patyk, komandos, czy leśny dzban. przed szkołą, po szkole, na przerwach a nawet na lekcji. Nie było dnia, żeby nie ojebał kubka z winem. Po szkole poszedł od razu do pracy, zaczął zarabiać, to i trunki lepsze zaczął spożywać. Ja miałem wtedy jeszcze szkołę, kasy nie było, to na imprezie sobotniej piło się właśnie takie oto wynalazki. I jak sobie otwierałem winko, to co słyszałem? Że jak ja to kurwa mogę pić, przecież to chujowe kurwa w ogóle wstyd, hańba i kupiłbym sobie coś lepszego. No to zawsze ripostą było, że sam chlał takie cuda cztery lata, a teraz śmierdzi groszem i jebane panisko się zrobiło i żeby wypierdalał. I tu wchodzicie wy, dopóki nie spuściliście się we wnętrze pochwy, może specjalnie, może przez zbyt późne wyciągnięcie, może po pijaku a może wizja pięciuset złotych do przejebania na harnasie i LD cienkie zapaliła się w głowie, mieliście w dupie te dzieciory. Ale jak już wam małżonka jedno wypluła to w ogóle śmianie się z takich rzeczy, to grzech, objaw niedorosłości, do piekła pójdziesz i w ogóle "Bedziesz miał swoje to bedziesz widzioł!"
"Zapomniał wół, jak cielęciem był"
Co ty kurwa pierdolisz dzbanie jebany bez ładu i składu historie z dupy jakieś..