📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Heh dresy, a niby takie wygodne, mógł sobie legginsy założyć haha
outsidethebox86 napisał/a:
Heh dresy, a niby takie wygodne, mógł sobie legginsy założyć haha
Dresy są zajebiste, wystarczy nosić je normalnie, a nie jak debil. Ledwo podskoczył to zjechały mu i gacie i spodnie. To, że nie zaciągnie sznurka w pasie było do przewidzenia, ale że grubas nie potrafi nawet rozmiaru gaci dobrać, kurwa mać.
URAGE napisał/a:
Dresy są zajebiste, wystarczy nosić je normalnie, a nie jak debil. Ledwo podskoczył to zjechały mu i gacie i spodnie. To, że nie zaciągnie sznurka w pasie było do przewidzenia, ale że grubas nie potrafi nawet rozmiaru gaci dobrać, kurwa mać.
Grubasy to kurwa nie znają pojęcia,Grawitacja.
I że ona działa przeciwko nam.
kurwa , nim.
no kurwa debil.
URAGE napisał/a:
Nie musisz mi tłumaczyć tego co już widziałam
outsidethebox86 napisał/a:
Nie musisz mi tłumaczyć tego co już widziałam
Z twojej poprzedniej wypowiedzi wynika, że typek wyjebał się z powodu spodni, a nie własnej głupoty. Tak samo jak pospolite nygasy wyjebują się uciekając przed policją w dżinsach spuszczonych krokiem do kolan. Stąd mój post.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów