📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Halman
A może po prostu chcieli przejechać, ale jakiś wąż pierdoli się z jedzeniem na środku drogi, która nomen omen też była ingerencją w naturę.
A może po prostu chcieli przejechać, ale jakiś wąż pierdoli się z jedzeniem na środku drogi, która nomen omen też była ingerencją w naturę.
Potem wsiadł do auta i odjechał 200 m. ,gdzie ta sama sarna wróciła żeby popełnić kamikadze na jego samochodzie.
Ja bym dał się najeść temu wężu, upolował bo jest drapieżnikiem i musi polować.
Ja bym dał się najeść temu wężu, upolował bo jest drapieżnikiem i musi polować.
Nie biedny jelonek, tylko za dużo dużo węży. Pająki, węże, krokodyle i inne bestie to zmora wielu ludzi w wielu krajach. Dzisiaj jelonka, a za miesiąc Twojego pieska czy synka co gorsza. Mimo to jestem przeciwnikiem ingerencji w naturę. Z drugiej strony mógł to być jego ostatni posiłek.
freaky napisał/a:
@Halman
naprawdę uważasz że nie dało się wyminąć sytuacji zjeżdżając trochę na pobocze?
Otóz juz tlumacze: na Florydzie w Everglade ktos wypuscil pytony. Te pytony, w polaczeniu z duza i silna juz populacja aligatorow kompletnie wyniszczaja faune i flore tych rejonow.
Za zabicie i przyniesienie pytona dostaje sie mnostwo hajsu od stanu.
Za zabicie i przyniesienie pytona dostaje sie mnostwo hajsu od stanu.
Kurwa człowiek jest tak bezdennie głupi, że ręce opadają. Cały ostatni wiek wyniszczamy przyrodę włażąc z buciorami we wszystkie środowiska, decydując jakich gatunków jest za dużo, jakich za mało, gdzie mają żyć itd.
A to co powinniśmy zrobić, to nie wpierdalać się w ogóle. Korzystać z niej w niezbędnym minimum,a a w pozostałym wymiarze powinniśmy się najzwyczajniej w świecie odjebać. Wtedy może nasze wnuki jeszcze będą miały szanse pożyć w stabilnym środowisku.
A to co powinniśmy zrobić, to nie wpierdalać się w ogóle. Korzystać z niej w niezbędnym minimum,a a w pozostałym wymiarze powinniśmy się najzwyczajniej w świecie odjebać. Wtedy może nasze wnuki jeszcze będą miały szanse pożyć w stabilnym środowisku.
ciekawe jaki jest sens ingerowania w naturę; bo biedny jelonek?
Nie, bo skurwiały wąż
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów