Zajebiście rozjebał sobie nogę + akcja ratownicza.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cytat:
Jak to jest UK to pierwszy raz zastosowali chyba PARACETAMOL w wziewny (bo tu jest najlepszy na wszystko!!!)!
Aktualnie mieszkam w UK i rzeczywiście, u nich Paracetamol jest dobry na wszystko xD
Gdzie można dostać to co on wdycha ?
wiem ze polska sluzba zdrowia kuleje ale wydaje mi sie ze przy zlamaniu kosci udowej tez nacpali by cie na dzien dobry
kufel01 napisał/a:
Kurwa podoba mi się to w jaki sposób od razu uśmierzają ból, to chyba UK. Szkoda że w Polsce nie stosuje się nowinek medycyny tylko kurwa okłady z rumianku
Miałem to nieszczęście połamać się 2x i wierz mi, w Polsce mamy takie same metody uśmierzania bólu Morfinka w żyłę i jazda. I polewkę mają taka samą z tego co gadasz po tych specyfikach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów