nie kupujcie tanich rowerów z marketów , a i na części nie warto szczędzić haj$u ..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
nie kupujcie tanich rowerów z marketów , a i na części nie warto szczędzić haj$u ..
jak nie warto, ten filmik jest najlepszym przykładem na to, że warto jak najbardziej
co nie zmienia faktu że często kupuje się amortyzatory z wybranych roczników bo są lepsze jakościowo niż pozostałe (patrz MARZOCCHI ) sam jestem dumny posiadaczem betonowego marcoka z 2004 sprzęt nie do zajechania i to przy moich 100kg wagi
nerfy, wejdź na dh-zone.com poszukaj zdjęć tych ram bardzo często pękają ( choć nie wiem jak z rocznikami i modelami bo Stinky pękają na potęge )
nerfy, wejdź na dh-zone.com poszukaj zdjęć tych ram bardzo często pękają ( choć nie wiem jak z rocznikami i modelami bo Stinky pękają na potęge )
a gdzie en złamany amortyzator
"Nie kupujcie tanich rowerów z marketów"
Kupujcie śmiało, ale polecam każdą jazdę nagrywać, będziemy mieli fajne materiały z failami.
Kupujcie śmiało, ale polecam każdą jazdę nagrywać, będziemy mieli fajne materiały z failami.
-57- napisał/a:
co nie zmienia faktu że często kupuje się amortyzatory z wybranych roczników bo są lepsze jakościowo niż pozostałe (patrz MARZOCCHI ) sam jestem dumny posiadaczem betonowego marcoka z 2004 sprzęt nie do zajechania i to przy moich 100kg wagi
Marzocchi dobra firma, sam kiedyś na tym widelcu przednim jeździłem Obecnie w swoim specku mam amorek MANITOU i tę firmę też śmiało mogę polecić Ale jaka firma itp by nie była - nie ma nic nie do rozjebania
3-wylądował tak ze nawet młotek by sie rozjebał
2-ma dożywotnia gwarancje na rame wiec wymienia
3-wylądował tak ze nawet młotek by sie rozjebał
nic nie chce mówić ale ten amor to marzocchi DJ lub Z1 wiec nie takie takie tanie
Jakieś 4 lata temu miałem podobną sytuację. Na rowerze jeżdżę dosyć rzadko, to wpadłem na genialny pomysł zaoszczędzenia pieniędzy i kupiłem tani rower w hipermarkecie. Wybrałem taki, który miał dwa amortyzatory w przeciwieństwie do roweru, który posiadałem wcześniej. Byłem więc niezmiernie uradowany...do momentu w którym podczas pierwszej jazdy złamała mi się prawa rączka w aluminiowej kierownicy, a że wtedy jechałem poboczem szosy to elegancko wjebałem się do rowu melioracyjnego wypełnionego wodą...
Morał taki, że chytry traci dwa razy
Morał taki, że chytry traci dwa razy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów