18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
arekkomp 2018-03-15, 8:43
Bez przesady Autorze.
To nie korrida i męczenie, zabijanie byka, tylko jego ujeżdżanie, a właściwie próba utrzymania się na zwierzęciu przez kilkanaście sekund. Byczkowi czy konikowi nic się nie dzieje - taki nikomu nieszkodzący sport.
Chyba, że jest akcja jak na filmie - szkoda, że jednak mało widać.
Zgłoś
TT4 2018-03-15, 8:48
arekkomp napisał/a:

Byczkowi czy konikowi nic się nie dzieje - taki nikomu nieszkodzący sport.

Ignorantem jesteś czy ignorantem?

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
arekkomp 2018-03-15, 10:18 2
@up.

Chyba się nie zrozumieliśmy. Ja piszę o pewnym rodzaju sportu, który polega na siedzeniu na byku próbującym zrzucić siedzącego. Jak w każdym rodzaju sportu dochodzi do WYPADKÓW, w tym przypadku uszkodzeniu może ulec ujeżdżający jak i ujeżdżany.

Czym innym jest korrida, w której cała zabawa polega na wymęczeniu byka, a potem go zabiciu.

Gdzie tutaj jest moja ignorancja? Oczywiście nie wnikam, czy komuś (np. mnie się nie podoba) któryś z tych sportów się podoba czy nie. Zresztą, korridy nie nazwałbym nawet sportem, ale to tylko moje zdanie.
Prościej już nie mogę.
Zgłoś
ProVVe 2018-03-15, 11:21 3
Bez lornetki nie ma co oglądać

Ola gringo
Zgłoś
nwonigers 2018-03-15, 12:26 2
za polamanego skurwysyna, ktory meczy zwierzeta dla uciechy gawiedzi zawsze piwo.
Zgłoś
Alicjontko 2018-03-15, 15:15
@arekkomp Przy takich zawodach byki czy konie i tak cierpią, jeśli nie chcą wierzgać albo dla lepszego efektu tuż przed wypuszczeniem z boksu są rażone prądem.

Hejo
Zgłoś
Safko666 2018-03-15, 19:19
Zaciska się im też jajca paskiem, żeby były bardziej ruchliwe. Corrida to gówno, festynowe rodeo to też gówno. Są za to eventy na których po prostu dba sie o byka i nie dzieje się im żadna krzywda.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów