📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Musi poćwiczyć nad refleksem.
najciezsza poducha w jego życiu
Gdyby Bóg nie stworzył orgazmu człowiek zajebał by się na śmierć.
O kurwesku
Przy spinaniu zawsze obserwuję górną krawędź, żeby pas nie rozwalił ładunku przez za mocne napięcie. Sam ładunek źle załadowany, to tak jakby położyć 4 kamienie jeden na drugim i oczekiwać, że nic tego nie wyjebie
Daf cf moje pierwsze autko
Przeciez to styropian. Gosciu na pewno robil sobie zarty z ochroniaza, ktory obsluguje monitoring. Pewnie teraz siedza razem sie z tego smieja:)
Ja pierdole mam nadzieję że jest cały. Ale pewnie kręgosłup pękł jak mała dziewczynka.
DoubleBorger napisał/a:
Przy spinaniu zawsze obserwuję górną krawędź, żeby pas nie rozwalił ładunku przez za mocne napięcie. Sam ładunek źle załadowany, to tak jakby położyć 4 kamienie jeden na drugim i oczekiwać, że nic tego nie wyjebie
fascynujące. Dobrze że jednak otworzylem wlasna dzialalnosc a nie zapieprzam jak robal na etacie przy tego typu czynnosciach albo na jakiejs taśmie w fabryce
Idiota po prostu i nic dodać nic ująć. Tylko debil nie obserwuje ładunku tak załadowanego przy zdejmowaniu pasów, a gdy widzi, że już leci to ucieka w chuj ową stronę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów