📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
Robione na jakimś kampusie, więc młodzież ogarnia. W większym mieście glebę za glebą by zaliczał.
A sadyzm gdzie ?
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
@up
Tak kurwa. Bo w Polsce wychodząc z rana po bułki dostajesz 2 wpierdole na początek dnia. Później gdy w południe jesz obiadek to dostajesz jeszcze z 5 . A już później to kontrolnie wpierdol co godzinę.
Tak kurwa. Bo w Polsce wychodząc z rana po bułki dostajesz 2 wpierdole na początek dnia. Później gdy w południe jesz obiadek to dostajesz jeszcze z 5 . A już później to kontrolnie wpierdol co godzinę.
MorderAvSjelerr napisał/a:
Qurwa i to jest jeden z tych filmików których nie wiadomo jak opisać i otagować.
a potem za chuja tego znaleźć nie można
a userzy mają pretensje, że przenosimy do było "bez podania linka"
Zacna dupeczka w 0:11
no co? zwykły pedofil, chcący się o dzieci poocierać wielkie mi co...
To jest jakaś choroba?
When you notice an insect on the ground, do you stop to consider it a fool? The life of an insect is so beneath you that it would be a waste of your time to even consider judging it. That would be an accurate summation of my feelings towards you humans.Cytat:
a potem za chuja tego znaleźć nie można
a userzy mają pretensje, że przenosimy do było "bez podania linka"
A bo to taka wielka filozofia podać link?
filmik filmikiem ale co to jest "Qurwa" ?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów