Zamiast zutylizować pozwalają im na kontynuację morderczej kariery, gratulacje..
Zamiast zutylizować pozwalają im na kontynuację morderczej kariery, gratulacje..
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oni się tam tym zajmują od dekad i pokoleń i niczego innego w życiu robić nie potrafią, nawet gdyby chcieli bo w świecie zdominowanym przez kartele zawsze coś dla nich robisz, nawet jako dziecko - dostaniesz telefon, puszkę coli i masz stać na narożniku ulicy i obserwować. Wjedzie coś podejrzanego albo służby - dzwoń informować. Kartel doceni, dzieciak zapunktuje, rodzina dostanie gratyfikacje od bosa.
Na miejsce każdego odwalonego mają dwóch kolejnych co aż się rwią żeby odwalić kogokolwiek i zapunktować, wybić się wyżej w mafijnej/kartelowej hierarchii.
Mój dziadek fedrował, mój ojciec fedrował i ja kiedy dorosnę fedrować będę...
Oni się tam tym zajmują od dekad i pokoleń i niczego innego w życiu robić nie potrafią, nawet gdyby chcieli bo w świecie zdominowanym przez kartele zawsze coś dla nich robisz, nawet jako dziecko - dostaniesz telefon, puszkę coli i masz stać na narożniku ulicy i obserwować. Wjedzie coś podejrzanego albo służby - dzwoń informować. Kartel doceni, dzieciak zapunktuje, rodzina dostanie gratyfikacje od bosa.
Na miejsce każdego odwalonego mają dwóch kolejnych co aż się rwią żeby odwalić kogokolwiek i zapunktować, wybić się wyżej w mafijnej/kartelowej hierarchii.
Czyli jeżeli twój dziadek mordowałby dla kasy, twój ojciec też, to i ty, a tak w ogóle...Meksykańskie kartele narkotykowe powstały w latach 80. XX wieku. Za ich założyciela uznaje się Miguela Ángela Félixa Gallardo, byłego funkcjonariusza meksykańskiej policji federalnej.
Czyli jeżeli twój dziadek mordowałby dla kasy, twój ojciec też, to i ty, a tak w ogóle...Meksykańskie kartele narkotykowe powstały w latach 80. XX wieku. Za ich założyciela uznaje się Miguela Ángela Félixa Gallardo, byłego funkcjonariusza meksykańskiej policji federalnej.
Handel narkotykami w Meksyku rozpoczął się już pod koniec XIX wieku, wraz z przybyciem do tego kraju Chińczyków. Byli oni zatrudniani jako tania siła robocza w większych przedsięwzięciach budowlanych, przykładowo do budowy kolei. Palenie opium było głęboko zakorzenione w chińskiej tradycji, zatem wkrótce Chińczycy zaczęli zakładać plantacje maku oraz wytwórnie i palarnie opium. Jednakże w latach 40. XX wieku głównymi handlarzami opium, a wkrótce także marihuany byli już Meksykanie[18]. Meksykańskie kartele narkotykowe powstały w latach 80. XX wieku.
Ten konkretny ma pancerz zdolny zatrzymać pocisk kalibru 30-06 i .50 BMG
youtube.com/watch?v=Qvhf8SCvwbE
Gdyby kogoś interesowało, jak takie opancerzone samochody wyglądają w środku.
Ten konkretny ma pancerz zdolny zatrzymać pocisk kalibru 30-06 i .50 BMG
No, ja to byłem zaskoczony że po takim ostrzelaniu ktoś z tego auta wysiadł, myślałem że to zwykła terenówka...
pierdoleni szmaciarze, pokazówka, a naprawdę zlikwidowali komuś konkurencję
Wojsko w Meksyku jest ostatnia nieskorumpowana przez kartele służbą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów