📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
slyszalem ze jak sie przetnie taka analkonde szkielkiem to beda dwie
Chciał bym ją zobaczyć w akcji z człowiekiem... najlepiej ciapatym.
Szkoda, że te wszystkie największe węże świata pytony czy boa nie są jadowite. Nie było by tylu popierdolonych zjebów co latają za nimi po lesie i wkurwiają je tylko dlatego, że nie może go tak łatwo zabić. Rozumiem fascynacje ich wielkością ale to można podziwiać z odległości a nie łapać je za łeb, wsadzać do wora i targać po podwórku.
Szkoda, że go nie zajebali. Tyle jedzenia się zmarnowało. Ja bym go na grilu piekł, a resztę do zamrażarki, i bym 2 tygodnie mięsa nie musiał kupować.
aż mi się kawał przypomniał jak zobaczyłem tego robala
idzie Polak przez pustynię z papugą na ramieniu i spotyka araba z wężem uwiązanym na szyi
[A]rab pyta spotkanego nieznajomego: kim jesteś?
nasz bohater na to: Polakiem
no i taki dialog:
[A] - ja słyszałem, że wy tam w tej Polsce lubicie wypić, prawda to?
[P] - prawda, prawda
[A] - to jakbym dał Ci szklankę wódki to wypijesz?
[P] - no jasne!
arab polewa szklane, Polak wypija na raz nawet bez skrzywienia
arab zdumiony pyta - a drugą też wypijesz?
[P] - oczywiście
arab znowu polewa a Polak znowu wypija bez skrzywienia przechyla szkankę
arab oczy jak 5 złotych i znowu
[A] - Polak a trzecią też wypijesz?
w tym momencie odzywa się papuga Polaka:
arab, on i czwartą i piątą wypije i wpierdol dostaniesz i Ci zjemy tego robaka co masz na szyi
koniec
idzie Polak przez pustynię z papugą na ramieniu i spotyka araba z wężem uwiązanym na szyi
[A]rab pyta spotkanego nieznajomego: kim jesteś?
nasz bohater na to: Polakiem
no i taki dialog:
[A] - ja słyszałem, że wy tam w tej Polsce lubicie wypić, prawda to?
[P] - prawda, prawda
[A] - to jakbym dał Ci szklankę wódki to wypijesz?
[P] - no jasne!
arab polewa szklane, Polak wypija na raz nawet bez skrzywienia
arab zdumiony pyta - a drugą też wypijesz?
[P] - oczywiście
arab znowu polewa a Polak znowu wypija bez skrzywienia przechyla szkankę
arab oczy jak 5 złotych i znowu
[A] - Polak a trzecią też wypijesz?
w tym momencie odzywa się papuga Polaka:
arab, on i czwartą i piątą wypije i wpierdol dostaniesz i Ci zjemy tego robaka co masz na szyi
koniec
a pierdolą że trzeba chodzić na siłkę by być koksem.
Jaki śliczny wężuś... Mój pytonek cesarski ostatnio uciekł i tylko zdrowy rozsądek zwyciężył nad ciekawością, co by się stało gdyby odnalazł wcześniej moją świnkę morską. (pewnie tylko by zadusił, bo gad ma niecałe 50cm) Ale słodko sobie leżał owinięty na ładowarce od laptopa ^^, więc bezpieczne wrócił do terraruim i ukochanego kabla grzewczego. (za tydzień dostanie mysz do jeść) I wara od świnki, świnki morskie są zajebiste.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów