Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Niestety plaga coraz szerzej w Polsce...

Na taki obrazek trafiali dziś przechodnie spacerujący po ulicy Alzackiej na Saskiej Kępie. Kilkudziesięciu mężczyzn, wyznawców Islamu, modliło się wspólnie, wokół asystowali im policjanci.

Modlitwę i protest zorganizowała Liga Muzułmańska w RP "W poczuciu obowiązku solidarności i braterstwa z uciskanymi i prześladowanymi muzułmanami". Protestowano przeciwko przewrotowi wojskowemu w Egipcie i "blokowaniu procesu demokratycznego" - czytamy w oświadczeniu Ligi, a także przeciwko prześladowaniu ludności cywilnej protestującej przeciwko panującym tam rządom wojskowym. W modlitwie wzięli udział tylko mężczyźni. Chłopiec ma na koszulce podobiznę Mohameda Mursiego - prezydenta Egiptu wybranego w wyborach, a ostatnio usuniętego ze stanowiska przez armię.

Na miejsce protestu wybrano małą uliczkę Saskiej Kępy, bo tu w jednym z szeregowców mieści się ambasada Egiptu. Mężczyźni modlili się dokładnie pod jej bramą. W programie protestu było przekazanie petycji ambasadorowi.

na koń panowie!

źródło: m.warszawa.gazeta.pl/warszawa/5,106541,14524007,Muzulmanie_modlili_sie_na_ulicy_w_Warszawie__To_protest.html?i=0
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
N................c 2013-08-31, 10:08 3
Trzeba zlikwidować straż miejską, tylko się gapią, nawet nie powkurwiają :/
Zgłoś
T................z 2013-08-31, 10:12
Ja pierdole mieszkam na tej dzielnicy... ale tego chujostwa to ja nie widziałem...
Zgłoś
slaweksie 2013-08-31, 10:17 2
Wqrwilo mnie to ...
Zgłoś
pseudoamil 2013-08-31, 10:18
Az chcialbym poznac dokladne miejsce i godzine nastepnego takiego wybryku nie interesuje mnie ta policja wejde tam a za mna stanie wiekoszc !
Zgłoś
zbyszko z lublina 2013-08-31, 10:24 1
Przecie polsko żondzoł żydy to jak to możliwe?że wpuszczajo swoich najwiekszych wrogow?
ps1 chuja możecie
ps2 pewnie nikt nawet nie przeczytał co to za akcja bo jesteście tępe dzidy
Zgłoś
infinitypoland 2013-08-31, 10:27
"W poczuciu obowiązku solidarności i braterstwa z uciskanymi i prześladowanymi muzułmanami"

Ta, prześladowanie to my możemy im dopiero kurwa pokazać, kozojebcy pierdoleni
Zgłoś
606 2013-08-31, 10:36 1
sauerps napisał/a:

to jedź tam i zrób porządek, a nie piłujesz dupe jak ten wielki patriota/obrońca polski o którym tak namiętnie przed chwilą pisałeś

Nie jestem idiotą żeby niektóre rzeczy pisać w internecie, ale jedno miasto w Polsce nie śpi. Nie bój się, na swoim "podwórku" dbamy o porządek czego i wam życzę.

Nie chcę żeby ktoś tu się czymś chwalił, nie w tym rzecz. Chcę żebyście zaczęli coś kurwa ROBIĆ przeciw tej zarazie. A nie o tym pisać, bo zlecą się media.
Zgłoś
GrzesMk4 2013-08-31, 10:36
i nie było ani jednej próby rozjebania tego ??? ani jednej ??? a gdzie ci źli kibole?
Zgłoś
damian88719 2013-08-31, 10:40 2
Ewentualnie tak by mogli zostać:

Zgłoś
J................S 2013-08-31, 10:45 5
kurwa jak widzę takich smatogłowych kozojebców to się we mnie gotuje, rozpierdoliłbym im łby tasakiem, ale znowu szkoda iść siedzieć za te szmaty
Zgłoś
S................h 2013-08-31, 10:46 6
Oh biedni, uciskani muzułmanie!
Jak się nie podoba to WYPIERDALAĆ!
A ja się podoba to z kolei TEŻ WYPIERDALAĆ!
Zgłoś
l__s2 2013-08-31, 10:52 2
kurwa, nie było tam żadnego walca drogowego w okolicy? nie buduje się albo nie remontuje dróg w Warszawie?
kurwa nie wierzę, że nie znalazł by się najebany operator walca który by za flaszkę zrobił objazd przez Alzacką...
Zgłoś
makabrax 2013-08-31, 11:00 15

tak bym to załatwił...
Zgłoś
Libky 2013-08-31, 11:01
Są coraz bardziej widoczni..
Niedawno dwóch Turków przejęło najbliższego kebaba.. wczoraj w sklepie trąciła mnie baba w półburce(na łbie samym). Jak jak podniosłem wzrok aż odskoczyłem. Była z mężem i małym ciapkiem.
Tu gdzie mieszkam, nie miałem dotychczas z tą szarańczą do czynienia. Widać zaczęło się na pełną skalę, a jak się skończy zależy tylko od nas...
Zgłoś
Matikens 2013-08-31, 11:04 2
Idealny próg zwalniający
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem