Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Niestety plaga coraz szerzej w Polsce...

Na taki obrazek trafiali dziś przechodnie spacerujący po ulicy Alzackiej na Saskiej Kępie. Kilkudziesięciu mężczyzn, wyznawców Islamu, modliło się wspólnie, wokół asystowali im policjanci.

Modlitwę i protest zorganizowała Liga Muzułmańska w RP "W poczuciu obowiązku solidarności i braterstwa z uciskanymi i prześladowanymi muzułmanami". Protestowano przeciwko przewrotowi wojskowemu w Egipcie i "blokowaniu procesu demokratycznego" - czytamy w oświadczeniu Ligi, a także przeciwko prześladowaniu ludności cywilnej protestującej przeciwko panującym tam rządom wojskowym. W modlitwie wzięli udział tylko mężczyźni. Chłopiec ma na koszulce podobiznę Mohameda Mursiego - prezydenta Egiptu wybranego w wyborach, a ostatnio usuniętego ze stanowiska przez armię.

Na miejsce protestu wybrano małą uliczkę Saskiej Kępy, bo tu w jednym z szeregowców mieści się ambasada Egiptu. Mężczyźni modlili się dokładnie pod jej bramą. W programie protestu było przekazanie petycji ambasadorowi.

na koń panowie!

źródło: m.warszawa.gazeta.pl/warszawa/5,106541,14524007,Muzulmanie_modlili_sie_na_ulicy_w_Warszawie__To_protest.html?i=0
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
KlapkiSkarpetki 2013-08-31, 11:04
Skurwielce mieli na to kwit z urzedu, ale skoro nikt o tym nie wiedzial to musieli w ostatniej chwili zaniesc papiery.
bezpieczna.um.warszawa.pl/imprezy-masowe/zgromadzenia
Zgłoś
aargh 2013-08-31, 11:13 1
Kurwa nie wierze - ze sie nie znalazlo paru chlopakow co by tym smieciom obili mordy - nie wierze kurwa :/

@Ojciec_Stiffmeistera

Kurde chlopie nie podnos cisnienia z rana.
Prawie dostalem padaczki z wkurwienia.
Zgłoś
S................e 2013-08-31, 11:20 2
Zgłoś
szponiasty 2013-08-31, 11:25
Zaspokójcie moją ciekawość: ktokolwiek z was, w życiu, zetkną się z jakimkolwiek muzułmaninem? Czy po prostu gracie powierzoną rolę bycia stadem baranów tresowanym przez media?
Zgłoś
Libky 2013-08-31, 11:37 3
szponiasty
Nie trzeba wsadzać twarzy w gówno żeby przekonać się że śmierdzi.
Zgłoś
radzio541 2013-08-31, 11:39
Dookoła nich rzucić wołowiną i ku**y nie będą mogły uciec z kręgu.
Zgłoś
P................i 2013-08-31, 11:55 1
Co kurwa!? To ścierwo już w Polsce??! Jeszcze policja ich osłania.....
Niech to tylko w Krakowie zobaczę

Spalić wpisdu i po kłopocie
Zgłoś
damyrade20 2013-08-31, 12:03
@szponiasty, tu w Hanowerze gdzie siedzę jest ich pełno. Dopóki cicho siedzą i robią swoje nie mam nic przeciwko nim, raz przez pomyłkę wszedłem nawet do sklepu gdzie był typowo arabski towar i jakoś żyję. Problem z nimi jest taki że kiedy im przeszkadza twój różaniec to to jest obrażanie ich religii a kiedy tobie przeszkadza ich muezińskie wycie to to jest brak tolerancji wobec nich... cwaniaki się ustawiły
Zgłoś
Jedrass 2013-08-31, 12:04
wyjebać zanim złożą jaja w naszych polskich kozach;)
Zgłoś
PoMaluchu 2013-08-31, 12:07 1
Patataj patataj patataj.....prrrrrrrr
Przyjechałem do Was z bólem dupy. Pisząc do Was mówię o Warszawiakach, patriotach lokalnych, którzy się szczycą, że ich dziadowie walczyli za Warszawę , ginęli i im się należy prawnie Warszawa.
No to kurwa ją sobie weźcie w pizdu.
Potraficie wyzywać się między sobą,wyzywać i śmiać się z ludzi Polaków przyjeżdżających do Warszawy, nienawidzicie sąsiada, a nie daj boshe z innej dzielnicy, albo kibic poloni...o kurwa.

Ale jak ktoś pisał wyżej, nie potraficie się zebrać i im tam pojechać. Jesteście przeciwko obcym, a kurwa u kogo jest najwięcej czarnychów, cyganów, żółtych?

Jebać... walczcie sobie z tym gównem sami, jak nie umiecie współistnieć ze swoimi rodakami.
Jakieś lewackie ziarno nienawiści do brata w Was zasiano, i zajebali Wam na łeb klapki jak dla konia, żeby widział tylko to co ma widzieć.

Aaaaaaaa, właśnie zaaplikowałem maść więc mi nie wysyłajcie.

MY prowincjusze, my słoiki umiemy przynajmniej współgrać ze sobą.
Więc nie jebie mnie, że Was kebaby zalewają.

U nas był jeden ciapak, który otworzył kebaba to dostał parę razy na ryj, wyjebali mu okna i się zawinął.
Aaaaaaa drugi raz musiałem zaaplikować maść bo mnie strasznie boli...

"Baśka do mnie...jedziemy z tej "pięknej" "patriotycznej mieściny" ....PatatajPatatajPtatataj....
Zgłoś
k................h 2013-08-31, 12:20 1
Wypierdlac z Polski, tępe zwierzęta.
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-08-31, 12:21
Jeżeli policja ich ochrania to znaczy, że już nie ma powrotu, rząd jest prochujotolerancyjny i nie pozwoli, aby ktoś nawet ich dotknął, wobec czego będzie ich tutaj więcej.
Trzeba spierdalać do Rosji...
Zgłoś
Radysh 2013-08-31, 12:40
Gdzie kurwa kibole?
Jak napierdolić jakiegoś małolata metropatycznego to pierwsi.
A jak się ciapactwo kiwa w kierunku Mekki w środku polskiej stolicy to dziadów nie ma.
Zgłoś
x................s 2013-08-31, 12:42
nic wysmarować rękę smalcem i przywitać się z nimi
Zgłoś
szponiasty 2013-08-31, 12:44 2
damyrade20 napisał/a:

@szponiasty, tu w Hanowerze gdzie siedzę jest ich pełno. Dopóki cicho siedzą i robią swoje nie mam nic przeciwko nim, raz przez pomyłkę wszedłem nawet do sklepu gdzie był typowo arabski towar i jakoś żyję. Problem z nimi jest taki że kiedy im przeszkadza twój różaniec to to jest obrażanie ich religii a kiedy tobie przeszkadza ich muezińskie wycie to to jest brak tolerancji wobec nich... cwaniaki się ustawiły

Radykalizm/fundamentalizm to nieodłączny element każdej religii, nie tylko muzułmańskiej. Ale zazwyczaj bardzo niewielki element. Przykład z naszego podwórka: afera z krzyżem pod pałacem, "bojówki" słuchaczy radia z buzią... Postrzeganie społeczne wszystkich muzułmanów, przez pryzmat kłamstw mass mediów i różnej maści mixów kolanków, to celowy zabieg socjotechniczny, którego goebbels by się nie powstydził: społeczeństwo zajmie się krucjatami i "wyzwalaniem narodu" od "zewnętrznego wroga" (kimkolwiek by nie był, w tej chwili są nim muzułmanie - "1984" Orwella się kłania), i nikt nie będzie kwestionował tego co pasożyty z immunitetami wespół z korpo oszustami, będą robić. Warto zacząć przyglądać się newsom w mediach. Sam się przekonasz, że mam rację. A tu aktor, uczestnik chyba 200 różnych "islamskich eventów" pokazywanych w mediach:
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem