Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Niestety plaga coraz szerzej w Polsce...

Na taki obrazek trafiali dziś przechodnie spacerujący po ulicy Alzackiej na Saskiej Kępie. Kilkudziesięciu mężczyzn, wyznawców Islamu, modliło się wspólnie, wokół asystowali im policjanci.

Modlitwę i protest zorganizowała Liga Muzułmańska w RP "W poczuciu obowiązku solidarności i braterstwa z uciskanymi i prześladowanymi muzułmanami". Protestowano przeciwko przewrotowi wojskowemu w Egipcie i "blokowaniu procesu demokratycznego" - czytamy w oświadczeniu Ligi, a także przeciwko prześladowaniu ludności cywilnej protestującej przeciwko panującym tam rządom wojskowym. W modlitwie wzięli udział tylko mężczyźni. Chłopiec ma na koszulce podobiznę Mohameda Mursiego - prezydenta Egiptu wybranego w wyborach, a ostatnio usuniętego ze stanowiska przez armię.

Na miejsce protestu wybrano małą uliczkę Saskiej Kępy, bo tu w jednym z szeregowców mieści się ambasada Egiptu. Mężczyźni modlili się dokładnie pod jej bramą. W programie protestu było przekazanie petycji ambasadorowi.

na koń panowie!

źródło: m.warszawa.gazeta.pl/warszawa/5,106541,14524007,Muzulmanie_modlili_sie_na_ulicy_w_Warszawie__To_protest.html?i=0
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
damyrade20 2013-08-31, 12:59
Nie sposób odmówić Ci racji, zwłaszcza gdy patrzy się na to co powypisywali moi "poprzednicy" - 90% z nich nawet nie przeczytała opisu tylko zobaczyła zdjęcie i dostała bólu dupy.

Oczywiście moja nienawiść odnosi się wyłącznie do radykałów, dopóki ktoś ze mną pracuje/rozmawia/uczy się/ po prostu żyje normalnie to mam wyjebane jaki ma kolor, w co wierzy i kogo posuwa wieczorami ale jak zaczyna się z tym obnosić twierdząc przy okazji że jest lepszy a moje poglądy to zacofanie to coś jest nie halo.

Co do samego zdjęcia i artykułu - równie dobrze Polacy mogliby wyjść przed pałac Buckingham i zacząć śpiewać Rotę bo np. Tusk to zło. I pewnie tak samo wywołaliby ból dupy u Anglików myślących że chcą obalić królową.

Aha, a hasło "ciapaci to brudasy" można włożyć między bajki. I nie chodzi tu nawet o te ich rytualne ablucje przed modlitwą ale o zwykłe zachowywanie się na co dzień. W akademiku w którym przyszło mi mieszkać można wyróżnić 3 główne "grupy etniczne": Europejczycy, Arabowie + Afganistan, Syria i cała reszta oraz Azjaci typu Chiny, Japonia, Korea itp. W rankingu utrzymania czystości w np. wspólnej kuchni zdecydowanie na pierwszym miejscu jest Bliski Wschód.
Zgłoś
KaOeNDeI 2013-08-31, 13:07
i co? i miał być wpierdol! tymczasem oni się modlą u nas jak u siebie! co jest Warszawo?!
Zgłoś
Green66 2013-08-31, 13:09
No zajebiście jesteście, na prawdę. Tacy jesteście anty muzułmanie, a jedyne co potraficie to napierdalać te głupie obrazki, a te kurwy tam klękają, a poza nimi stoi tam tylko policja, a te klęczące szmaty już dawno powinny być skopane. Czekam na wasze kolejne superśmieszne obrazki.
Zgłoś
tranzystor 2013-08-31, 13:09 1
Ojciec_Stiffmeistera napisał/a:

Niestety plaga coraz szerzej w Polsce...

...

na koń panowie!

Nie popieram Islamu, nie jestem lewicowcem, ale z tym koniem, to chyba wielką czarną pydę masz na myśli. Wszyscy was dymają: Kłamczyński, Tusk, nawet bełkoczący debil Kórwin wami manipuluje. A wy ciągle na tych debili głosujecie, poprostu polski Naród nie potrafi się zjednoczyć i niczego zmienić drogą dyplomatyczną.
Zgłoś
szponiasty 2013-08-31, 13:12
tranzystor napisał/a:

Nie popieram Islamu, nie jestem lewicowcem, ale z tym koniem, to chyba wielką czarną pydę masz na myśli. Wszyscy was dymają: Kłamczyński, Tusk, nawet bełkoczący debil Kórwin wami manipuluje. A wy ciągle na tych debili głosujecie, poprostu polski Naród nie potrafi się zjednoczyć i niczego zmienić drogą dyplomatyczną.

I właśnie po to potrzebny jest "wróg zewnętrzny". Żeby dalej chodzili na nich głosować, dodatkowo skłóceni jedni z drugimi, jak kibole przeciwnych drużyn piłkarskich.
Zgłoś
Radysh 2013-08-31, 13:19
Green66 Mieszkam tam gdzie widać w awatarze. I niby co?
Mam zapierdalać do stolycy, żeby protestować/napierdalać modlących się muzułmanów?

Od tego są lokalne "władze".
Zgłoś
piwko6 2013-08-31, 14:00 1
Oby kibice pomogli. Bo tylko oni są ratunkiem. Wlecieć w tych skurwysynów z butami, wpierdolić za każdym razem to im się odechce. Bo policja nie pomoże.
Zgłoś
Browaryt 2013-08-31, 14:31 1
A ja mam to wszystko w dupie i nikt nic nie zrobi tylko potrafi pierdolić banda zapiździałych polaczków takie pierdolenie i hejtowanie w ciemno i mówienie co by sie im to nie zrobiło jest gorsze niż dawanie dupy kozie. Allahu akbaru wam wszystkim
Zgłoś
jogus48 2013-08-31, 14:41
trzeba bylo tam jakis boczek rzucic
Zgłoś
606 2013-08-31, 15:07 1
piwko6 napisał/a:

Oby kibice pomogli. Bo tylko oni są ratunkiem. Wlecieć w tych skurwysynów z butami, wpierdolić za każdym razem to im się odechce. Bo policja nie pomoże.

GÓWNEM są, a nie ratunkiem kurwa. GDZIE masz tych kibiców, co?
Pewnie są zbyt zajęci napierdalaniem się między sobą. Kurwa tym idiotom trzeba by wmówić, że muzułmanie to grupa kibiców innego klubu, może wtedy ruszyliby te swoje puste łby.

Kurwa, ale że żydówa HG-W się na to zgodziła to już woła o pomstę do nieba. Gdzie twoja solidarność z pejsatymi durna ruro?

Jak mnie wkurwia takie pierdolenie. Kibice to patrioci, kibice uratują Polskę.

TO NA CO KURWA CZEKACIE!?

Kupno t-shirta z orzełkiem nie robi z ciebie patrioty skurwysynu. CZYNY NIE SŁOWA, KUNDLE.
Zgłoś
HellYeahEnT 2013-08-31, 15:36 1

Kontynuujcie "dyskusje".
Zgłoś
zejfi 2013-08-31, 15:54
A mnie to zdjęcie się podoba. Boją się tak bardzo, że aż potrzebują obstawy, by się pomodlić.

Tak na marginesie, ktoś pamięta czy jakiś imam protestował przeciwko zakazowi uboju rytualnego? Bo ja nie.
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-08-31, 16:22
Jeżeli łącza się z prezydentem to znaczy ,że są największymi radykałami czyli gamoniami walczącymi z prozachodnim trybem wolności a popierającymi szariat i islamizację kraju. Ot co!
Zgłoś
S................e 2013-08-31, 16:43
PoMaluchu napisał/a:

Patataj patataj patataj.....prrrrrrrr
Przyjechałem do Was z bólem dupy. Pisząc do Was mówię o Warszawiakach, patriotach lokalnych, którzy się szczycą, że ich dziadowie walczyli za Warszawę , ginęli i im się należy prawnie Warszawa.
No to kurwa ją sobie weźcie w pizdu.
Potraficie wyzywać się między sobą,wyzywać i śmiać się z ludzi Polaków przyjeżdżających do Warszawy, nienawidzicie sąsiada, a nie daj boshe z innej dzielnicy, albo kibic poloni...o kurwa.

Ale jak ktoś pisał wyżej, nie potraficie się zebrać i im tam pojechać. Jesteście przeciwko obcym, a kurwa u kogo jest najwięcej czarnychów, cyganów, żółtych?

Jebać... walczcie sobie z tym gównem sami, jak nie umiecie współistnieć ze swoimi rodakami.
Jakieś lewackie ziarno nienawiści do brata w Was zasiano, i zajebali Wam na łeb klapki jak dla konia, żeby widział tylko to co ma widzieć.

Aaaaaaaa, właśnie zaaplikowałem maść więc mi nie wysyłajcie.

MY prowincjusze, my słoiki umiemy przynajmniej współgrać ze sobą.
Więc nie jebie mnie, że Was kebaby zalewają.

U nas był jeden ciapak, który otworzył kebaba to dostał parę razy na ryj, wyjebali mu okna i się zawinął.
Aaaaaaa drugi raz musiałem zaaplikować maść bo mnie strasznie boli...

"Baśka do mnie...jedziemy z tej "pięknej" "patriotycznej mieściny" ....PatatajPatatajPtatataj....

Zgłoś
Juzeff 2013-08-31, 16:55
A wystarczyło postawić przed nimi małą figurkę Jezuska...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem