18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Źli ludzie
S................a • 2013-08-29, 16:41
Moja żona ma 21 lat, ja mam 50. Nie
wiem dlaczego, ale ludzie nazywają
mnie pedofilem. Całkowicie zepsuło
to naszą dziesiątą rocznice.

Nie wiem czy było, wzięte z najnowszego wydania CKM
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hrodgar 2013-08-29, 18:17 7
Mam podobnie z moją 21 żoną, podczas 9 urodzin naszego dziecka.

Fake, nie mam żony, dziecka chyba też nie.
Zgłoś
achujciwcycki 2013-08-29, 21:29 3
ckm się wyrobił?
Zgłoś
kierownikmasarni 2013-08-30, 0:45 3
jaranie się pedofilami to pedalstwo
Zgłoś
Pepeee 2013-08-30, 8:25 27
kierownikmasarni napisał/a:

jaranie się pedofilami to pedalstwo

weź się pierdolnij w łeb najlepiej
Zgłoś
Qbiini 2013-08-30, 8:30
CKM- Jedyny w miarę sensowny nie pocieracz dla mężczyzn:) No może jeszcze Mens Health aspiruje
Zgłoś
twisternh 2013-08-30, 9:31 1
co ? w którym miejscu CKM-a to jest ?? kupuję i czytam każdy numer i nic takiego nie widziałem
Zgłoś
Kosmodysk 2013-08-30, 9:38 2
Sephora,
czasami tu nie mieszkasz?
Zgłoś
kierownikmasarni 2013-08-30, 10:31 1
Pepeee napisał/a:

weź się pierdolnij w łeb najlepiej

Pedofil detected - zwijaj kompa bo policja zaraz zapuka do twojej klasy 6C
Zgłoś
s................r 2013-08-30, 13:29 1
Hehe, pamietam kiedys w gazecie jakiejs fragment: "Siedemnastoletnia Agata, wieloletnia partnerka Piotra Rubika" .
Zgłoś
Pepeee 2013-08-30, 13:32 1

Pedofil detected - zwijaj kompa bo policja zaraz zapuka do twojej klasy 6C

kretyn detected
Zgłoś
kierownikmasarni 2013-08-30, 16:07 1
up.

czyli pedofil się obraził.
Zgłoś
Pepeee 2013-08-30, 20:10

up.

czyli pedofil się obraził.

Człowieku ile Ty kurwa masz lat? Czy jesteś aż tak strasznie niedojebanym 34-latkiem?
Zgłoś
kierownikmasarni 2013-08-30, 21:12
Pepeee napisał/a:

Człowieku ile Ty kurwa masz lat? Czy jesteś aż tak strasznie niedojebanym 34-latkiem?

Bym ci wkleił maść na ból dupy ale ponoć można za to dostać warna więć wyobraź ją sobie i nasmaruj swoją dupe bo zaraz twój tatuś wraca z pracy i zajmie się tobą, zresztą dzień jak co dzień.
Zgłoś
AstrelQ 2013-08-31, 0:10

Bym ci wkleił maść na ból dupy ale ponoć można za to dostać warna więć wyobraź ją sobie i nasmaruj swoją dupe bo zaraz twój tatuś wraca z pracy i zajmie się tobą, zresztą dzień jak co dzień.

Kolega niech zainwestuje w korek do dupy bo ci zaraz zad wybuchnie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem