i natychmiastowa kara w postaci kamienia prosto w głowę. Według opisu Kongo, brak info czy przeżył.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaka policja, jakie sądy, tak się powinno rozwiązywać kradzieże na gorącym uczynku .zero kosztów dla podatników
Niby kraj zacofany a jaki mądry
Pralpunkt napisał/a:
Jaka policja, jakie sądy, tak się powinno rozwiązywać kradzieże na gorącym uczynku .zero kosztów dla podatników
niby jesteś biały ale umysł masz czarnego skoro chciałbyś takie państwo i zezwierzęcenie
loksucba napisał/a:
niby jesteś biały ale umysł masz czarnego skoro chciałbyś takie państwo i zezwierzęcenie
W sumie byłbym bardziej za chłostą, niż za linczem, ale radzą sobie jak umieją
Demokracja-wladza ludu. Demokratyczna Republika Konga
Aparat sprawiedliwości na poziomie expert, nie to co wolne sądy w pl
I jak legancko go na końcu z ulicy ściągnął, żeby ruchu nie tamował. Widać, że to nie pierwsze jego kamieniowanie.
o ile w ogóle to zrobił. nie wiem jak wy, ja tam wolę cywilizowane sądy
Samooczyszczanie się społeczeństwa z chwastów. Sęk w tym, że musieliby wytłuc dość znaczną jego część.
Prawda jest taka że każda z tych małp zajebała by tel drugiemu jakby się nadarzyła okazja. I potencjalnie każdy powinien dostać kamieniem w łeb...
łolaboga toż to początek 4 WŚ z wizji Einsteina, na kamienie i patyki łolaboga gdzie uciekać
I do rynsztoka złodziejaszek, hyc!
A u nas, komunistyczny chuj by krzyczał "WOLNE SĄDY, NIEXCH ZYJE JUSTITIA!, NIECH ŻYJE THEMIS!" i jeszcze by dostał odszkodowanie ze skarbu państwa.
A u nas, komunistyczny chuj by krzyczał "WOLNE SĄDY, NIEXCH ZYJE JUSTITIA!, NIECH ŻYJE THEMIS!" i jeszcze by dostał odszkodowanie ze skarbu państwa.
loksucba napisał/a:
Ja nie kradnie i nie jest kryminalistą to czego miałby się bać? Pobrudzonej koszulki od krwi jakiegos cygana albo patusa za próbe kradzieży? Gdyby złodziejskiemu ścierwu można było ucinać łapy to akie akcję byłby rzadkim widokiem... Dlaczego średniowieczu robili przy okazji kar mała zabawę? Bo zanim ich nazbierali w lochu to trochę czasu mijało, a takie szybkie kary robili od ręki i starczyły 3 pomieszczenia w zamku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów