📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pół dzielnicy przyjechało mu najebać
Wygląda trochę na ustawkę. Pusta ulica i nagle zjawia się kupa kolesi, którzy go okładają, podjeżdża samochód i z niewiadomych powodów się zatrzymuje, śmierdzi mi tu fejkiem.
Złodzieje w Brazylii maja prawo do wcześniejszej emerytury za pracę w trudnych warunkach.
To, co na filmie, przypomniało mi stary dowcip o Niemcu, który pojechał do USA i w Nowym Jorku trafił na Bronx.
Szedł sobie chodnikiem, gdy nagle z zakamarków wyskoczyło czterech Murzynów i zaczęło okładać Niemca pięściami.
NIemiec krzyknął: — Nein, NEIN!!!
I wtedy z bramy wybiegło jeszcze pięciu Murzynów...
Szedł sobie chodnikiem, gdy nagle z zakamarków wyskoczyło czterech Murzynów i zaczęło okładać Niemca pięściami.
NIemiec krzyknął: — Nein, NEIN!!!
I wtedy z bramy wybiegło jeszcze pięciu Murzynów...
wojtas09999 napisał/a:
Pół dzielnicy przyjechało mu najebać
Jakbyś tam mieszkał, nie miałbyś ochoty dopomóc w tym jakże zbożnym dziele?
Zapewniam cię że miejscowym doskwiera to że ich kraj to gównostan znacznie bardziej niż nam; u nas jedyne co grozi to pijany dzielny rodak w autobusie (i niech onuce nam tu nie skwierczą o ukraińcach, jeszcze się żaden do mnie nie przypierdolił a rodaków których się boję widzę gdzieś raz na tydzień). Dla ludzi z pd Ameryki każdy krok w kierunku normalności to dużo, a wymierzenie sprawiedliwości złodziejowi do takich kroków należy.
Sama bym raczej stała z boku by nie przeszkadzać lepiej wyposażonym w mięśnie w prowadzeniu terapii behawioralnej ale pewnie choć napluć by wypadało, dla zasady. Z drugiej strony nigdy się nie obracałam w kręgach gdzie się stosuje oklep a nie telefon na 997 więc teoretyzezuję, ale w końcu Polsza póki co stoi wyżej.
w tym całym ich pierdolniku chociaż wymiar sprawiedliwości jest sprawny...
Geraldinio napisał/a:
Wygląda trochę na ustawkę. Pusta ulica i nagle zjawia się kupa kolesi, którzy go okładają, podjeżdża samochód i z niewiadomych powodów się zatrzymuje, śmierdzi mi tu fejkiem.
W gorących krajach, życie zaczyna się po 17:00 i trwa do rana, albo do 9:00. Od 9:00 do 17:00 śpią, bo zbyt gorąco.
Przepiękna inicjatywa społeczna, chciałbym kiedyś wziąć w takiej udział
Jakiś ciapak wyrwał mi torebkę ale jakiś gość go dogonił i oddał mi ją
Jakiś ciapak wyrwał mi torebkę ale jakiś gość go dogonił i oddał mi ją
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów