📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciałbym złapać kiedyś mordercę rodziny posła. Powiedziałbym potem policji:
- Tak, złapałem skurwiela, ale pan poseł wymyślił takie mądre prawo, że panowie by mnie zamknęli jakbym go przytrzymał, więc go wypuściłem. Szukajcie go sami i podziękujcie panu posłowi
- Tak, złapałem skurwiela, ale pan poseł wymyślił takie mądre prawo, że panowie by mnie zamknęli jakbym go przytrzymał, więc go wypuściłem. Szukajcie go sami i podziękujcie panu posłowi
Polska... oczywiście gdyby burmistrz był np. pedałem to by go nie ruszyli bo prześladowanie itp itd
A biedny złodziejaszek dostanie jeszcze odszkodowanie. A potem tylko będzie brakowało wpisania kradzieży jako zawód (chociaż to już jest, tylko pod trochę inną nazwą)
złodziejowi nic nie zrobią , bo jakby go zamknęli to by się domagał odszkodowania za uprowadzenie i przetrzymanie
BongMan to w pl byś poszedł siedzieć za "utrudnianie pracy policji", albo za pomaganie podejrzanemu w ucieczce.... >,>
No chyba że nagle okazało by się że naprawdę skutecznie wspierasz finansowo program socjalny skierowany do rodzin policjantów...
No chyba że nagle okazało by się że naprawdę skutecznie wspierasz finansowo program socjalny skierowany do rodzin policjantów...
Złodzieje, gwałciciele, pedofile i inne zbiry nie powinny mieć żadnych praw kurwa, ale tak to niestety jest.
Tak samo zasada samoobrony- w Ameryce możesz chuja zapierdolić, ale w Polsce musisz przestrzegać tego, że możesz używać różnych środków do samoobrony wręcz proporcjonalnych do stopnia zagrożenia.
Tak samo zasada samoobrony- w Ameryce możesz chuja zapierdolić, ale w Polsce musisz przestrzegać tego, że możesz używać różnych środków do samoobrony wręcz proporcjonalnych do stopnia zagrożenia.
Widziałem to w tv jakiś czas temu. Gość trochę źle zrobił. Mógł mu bardziej dojebać i zostawić w tym lesie. Tylko mu zapowiedzieć, że następne spotkanie będzie jeszcze mniej miłe dla złodzieja. Na chuj go na posterunek zawoził?! Sam się w kłopoty wjebał.
Jakby tego nie zrobił to by dostał za to że chciał wyłudzić odszkodowanie
Łykacie znowu jak pelikany. To przykre. To tylko świadczy o poziomie inteligencji.
To moj kraj taki piekny, gdzie kazdy przestepca jest chroniony przez prawo, gdzie ewidentnie winnemu przysluguje domniemanie niewinnosci, a gdzie pijanych rowerzystow i nie placavych alimentow wsadza sie za kratki, to jest Polska !!
BongMan napisał/a:
Chciałbym złapać kiedyś mordercę rodziny posła. Powiedziałbym potem policji:
To byś poszedł siedzieć za pomoc i współudział...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów