Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hasło "złodzieje bez granic"- pierwsze skojarzenie:
nie kojarz morderców ze złodziejami
I bardzo dobrze. Gówniara czytać nie umie, a będzie bezmyślnie klikać w debilne ikonki.
Ta i wyrośnie na debilke niepotrafiacą wypełnić aplikacji online, albo da się łatwo oszukać przez internet...
Kurwa 2019 rok jak ona dorośnie będziemy mieli roboty i inteligentne samochody, i uwierz mi, że to bezmyślne klikanie w ikonki się jej przyda bardziej niż przeczytanie Dzieci z Bullerbyn...
Ta i wyrośnie na debilke niepotrafiacą wypełnić aplikacji online, albo da się łatwo oszukać przez internet...
Kurwa 2019 rok jak ona dorośnie będziemy mieli roboty i inteligentne samochody, i uwierz mi, że to bezmyślne klikanie w ikonki się jej przyda bardziej niż przeczytanie Dzieci z Bullerbyn...
Pierdolisz jak potłuczony. Wszystkie badania zachodniej cywilizacji wskazują jednoznacznie, że urządzenia typu telefon/tablet/telewizor spowalniają rozwój intelektualny i emocjonalny dziecka, jeśli są mu dostarczane przed 6-7 rokiem życia.
nie kojarz morderców ze złodziejami
Dlaczego? Przecież to mordercy i złodzieje. Jedno drugiego nie wyklucza.
Internet mam od 16 roku życia, kompa od 11, wszystko potrafię zrobić w necie i na kompie co trzeba. Tak jak i każdy kto tak miał w tamtych latach. Gówniarze niepotrzebny jest smartphone. Pewnie jesteś zły, bo tobie z kolei, mamusia zabrała Tobie już żaden smartphone nie pomoże, tego poziomu retardacji nie da się niczym naprawić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów