📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Lecimy na główną
Im powinni przybić zakaz rozmnażania się. Nie dość, że tłuste to jeszcze złodzieje.
@up
Nie ważny jest kolor skóry, wyznanie religijne czy orientacja seksualna. Kurwa trafi się wszędzie. Chociaż jeśli idzie o kolor skóry i złodziejstwo, 'przypadek' foruje tych ciemniejszych.
Nie ważny jest kolor skóry, wyznanie religijne czy orientacja seksualna. Kurwa trafi się wszędzie. Chociaż jeśli idzie o kolor skóry i złodziejstwo, 'przypadek' foruje tych ciemniejszych.
Karma i karma dla mojego kota Bąbla...Uczynki itd..Rzecz w tym, że w innej rzeczy-nie chodzi o uczynki ( tak, tak, wiem -hard) .... Idę spać, ale reasumując - bardziej myśl bliska w aspekcie wew. świata, czyli he, he, takie tam pierdolenie o szopenie, ale własne ot emocje ..
Przypuśćmy, że ktoś będzie źle mówił o tobie: pomyśl, czy sam nie robiłeś tego wcześniej, pomyśl, o ilu ludziach ty źle mówisz.
Czas do wyra, dobrej nocy sadole ..
Przypuśćmy, że ktoś będzie źle mówił o tobie: pomyśl, czy sam nie robiłeś tego wcześniej, pomyśl, o ilu ludziach ty źle mówisz.
Czas do wyra, dobrej nocy sadole ..
to byli murzyni albinosi . mam nadzieje ze nie wytocza sprawy przeciwko wlascicielowi trawnika ze byl za sliski
Wygląda, jakby ktoś specjalnie z Nowej Huty poleciał do Stanów zajebać przesyłkę. Podziwiam.
Gdybym miał takiego tłustego i niezdarnego kurwiszona to kazałbym się jej czołgać do tego pierdolonego samochodu.
Ja się kurwa pytam, skąd amerykańska flaga w Sosnowcu?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów