Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Klasyczna zmiana pasa przez ciotę z puszki maksymalnie miesiąc po odebraniu prawka.
Zmartwię cię on nie wykonywał manewru skrętu a hamowal z resztą dosyć nieudolnie blokując koła , stąd samochód rzuciło na bok, a że cipa w odblakowej kamizelce nie potrafi przewidywać ani omijać to takie są skutki . Inna sprawa , że jak widze kogoś ubranego w oblaskowe kuteczki na moto to wiem , że to najczęściej debil bez umiejętności , dobrze , że się sami oznaczają .
Zmartwię cię on nie wykonywał manewru skrętu a hamowal z resztą dosyć nieudolnie blokując koła , stąd samochód rzuciło na bok, a że cipa w odblakowej kamizelce nie potrafi przewidywać ani omijać to takie są skutki . Inna sprawa , że jak widze kogoś ubranego w oblaskowe kuteczki na moto to wiem , że to najczęściej debil bez umiejętności , dobrze , że się sami oznaczają .
Ale serio puszkarz zjechał na bardziej lewy pas i doprowadził do kolizji.
Zresztą nieważne bo to jakaś Azja....
Klasyczna zmiana pasa przez ciotę z puszki maksymalnie miesiąc po odebraniu prawka.
tylko, że motopizdencjusz jechał tym samym pasem co puszkarz
Tam nie ma pasa, tam jest tylko pobocze przed barierą dźwiękoszczelną. Kierowca został mimo tego opadnięty z obu stron przez motoszarańczę i starał się desperacko nie walnąć w ani jednego ani drugiego.Klasyczna zmiana pasa przez ciotę z puszki maksymalnie miesiąc po odebraniu prawka.
Ja bym proponowała montować na samochodach automatycznie sterowane karabiny maszynowe albo wyrzutnie mini-rakiet, w celu ochrony kierujących i poprawy bezpieczeństwa na drogach.
Tam nie ma pasa, tam jest tylko pobocze przed barierą dźwiękoszczelną. Kierowca został mimo tego opadnięty z obu stron przez motoszarańczę
Jak z obu stron? Od drugiej strony nie było żadnego motocykla
[ Dodano 2024-10-23, 14:00 ]
Jak zablokować koła w samochodzie z ABS?
Zresztą nieważne bo cipa w kamizelce nie potrafi przewidywać, za to kurwa w puszce nie potrafi jeszcze bardziej 😅
Jak z obu stron? Od drugiej strony nie było żadnego motocykla
Jak zablokować koła w samochodzie z ABS?
Wystarczy mieć na imię "Mirek" i stwierdzić że można samochód serwisować sobie samemu w garażu. Nic trudnego
Wystarczy mieć na imię "Mirek" i stwierdzić że można samochód serwisować sobie samemu w garażu. Nic trudnego
Nie znam nikogo kto nie uczyłby się, nie miał doświadczenia, nie poczytał, pooglądał, a pchał się do samodzielnej naprawy samochodu.
W dzisiejszych czasach ludzie to nawet koło dopompować jadą do mechanika.
A jak zobaczą że sąsiad umie sobie klocki wymienić i odpowietrzyć układ to po policję dzwonią żeby nie wyszło przed kobitą że cioty.
Nie znam nikogo kto nie uczyłby się, nie miał doświadczenia, nie poczytał, pooglądał, a pchał się do samodzielnej naprawy samochodu.
W dzisiejszych czasach ludzie to nawet koło dopompować jadą do mechanika.
A jak zobaczą że sąsiad umie sobie klocki wymienić i odpowietrzyć układ to po policję dzwonią żeby nie wyszło przed kobitą że cioty.
Widocznie mieszkasz w zbyt bogatej dzielnicy.
Widocznie mieszkasz w zbyt bogatej dzielnicy.
Nie, chodziło mi o to że jeśli już ktoś robi coś przy swoim pojeździe to wie co i jak ma zrobić. Nikt bez wiedzy się za to nie bierze, bo bezpieczeństwo to raz, a dwa to mechanik jak zobaczy że coś próbował to krzyknie cenę x2 😅
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów