Jak mamy być grzeczni, skoro jak byliśmy mali, to oglądaliśmy Tarzana, który chodził półnago. Kopciuszek wracał o 12.00 w nocy. Pinokio kłamał. Alladyn był złodziejem. Batman jeździł 320kmh. Królewna Śnieżka mieszkała z 7 chłopakami. Papaj palił fajki i miał pełno tatuaży. Pacman biegał po ciemnej sali i jadł kolorowe pigułki od których dostawał energii. Bolek i Lolek oraz Tola, żyli w trójkącie. Żwirek i Muchomorek byli parą. A Pan Kleks czytał poradniki Młodego Zielarza.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a Ty pewnie jeszcze ogladales teletubisie i chodzisz z czerwona torebka
@up
Ale jesteście zajebiści! Aaaa!! Tak mi dowaliliście że nie umię się pozbierać ;]
Chyba sobie skoczę z okna ;/
Hmm... kurwa! Zapomniałem że mieszkam na parterze ;/
Tak czy inaczej! Brawa dla Panów!!!!!
Ale jesteście zajebiści! Aaaa!! Tak mi dowaliliście że nie umię się pozbierać ;]
Chyba sobie skoczę z okna ;/
Hmm... kurwa! Zapomniałem że mieszkam na parterze ;/
Tak czy inaczej! Brawa dla Panów!!!!!
Kurwa, "umię"?
Gryps44 napisał/a:
Batman jeździł 320kmh
Podobno go złapali i zabrali prawko
Zacznijmy od tego, jak mamy być normalni jak całe dzieciństwo siedzimy na hardzie...
Jakie kurwa dzieciństwo? Jak byłem dzieckiem to internet ledwo raczkował w Polsce, wolałem ganiać za normalnymi dziewuchami niż oglądać baby z kutasami...
to chyba chujowa myśl na dziś, napisz coś lepszego
lenux napisał/a:
Ja całe dzieciństwo oglądałem horrory na VHS, wypożyczane po 10 000 zł za sztukę po znajomości, bo były od 18 lat. W telewizji się oglądało kiepskie erotyki na polonia 1. Biegaliśmy z plastikowymi gnatami i obrzucaliśmy się granatami z saletry a o internecie wtedy jescze nikt nawet nie marzył.Zacznijmy od tego, jak mamy być normalni jak całe dzieciństwo siedzimy na hardzie...
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
@up to fantastycznie, też byłbym dumny z tego, że jestem dinozaurem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów