📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
skywalker75 napisał/a:
to wygląda raczej na przebicie i porażenie prądem
taaa jebło typa i przeżegnał się kątówką..
Kingu825 napisał/a:
Ja się pytam gdzie kurwa osłona. Zdjął to ma.
nigdy nie ciołem z osłoną jeszcze i nawet sie nie skaleczyłem
Halman napisał/a:
wyglądać to sobie może, efekt "porażenia":
Halman nie zrobisz kątówką tarczą do metalu takiej rany, no chyba ze jesteś zbudowany z słoniny
Nie raz w robocie zajebałem "dużą" kątówka po nogach, gdy przecięty materiał zakleszczał tarcze, rana wyglądała jak poparzenie
Powyższe to porażenie prądu i skurcz.
Halman napisał/a:
wyglądać to sobie może, efekt "porażenia":
pizda poraziło go prądem dostał skurczu bawię się szlifierkami od lat to tak nie działa
Tobiahus96 napisał/a:
BHP- bezpieczeństwo hamuje pracę. Tylko jak tak można sobie flekse wbić to ja nie wiem, trzeba być zajebiście uzdolnionym inaczej.
W jedna strone szlifierka "ciagnie" ale w druga "odpycha" wystarczy moment i siedzi na tobie
Tobiahus96 napisał/a:
BHP- bezpieczeństwo hamuje pracę. Tylko jak tak można sobie flekse wbić to ja nie wiem, trzeba być zajebiście uzdolnionym inaczej.
W jedna strone szlifierka "ciagnie" ale w druga "odpycha" wystarczy moment i siedzi na tobie
Szkoda że nie miał tarczy łańcuchowej, debil pierdolony. 30 lat tnę kątówkami i nigdy nie zdarzyło mi sie osłony zdjąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów