📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Kingu825 napisał/a:
Ja się pytam gdzie kurwa osłona. Zdjął to ma.
BHP- bezpieczeństwo hamuje pracę. Tylko jak tak można sobie flekse wbić to ja nie wiem, trzeba być zajebiście uzdolnionym inaczej.
skywalker75 napisał/a:
to wygląda raczej na przebicie i porażenie prądem
wyglądać to sobie może, efekt "porażenia":
Dobrych ma kumpli, natychmiast zareagowali i utrzymali go w pionie. Inaczej śmierć na miejscu.
Dobra, idę założyć osłony
W tych gównostanach jak w Terminatorze, czy Matriksie. Maszyny żyją własnym życiem i zdają się mieć świadomość. Gdy przechodzi zmywara z kaszojadem obok wywrotki, czy autobusu to na 80 % zostanie zaatakowana i zdeptana na krwawy placek. Połowa skuterzystów ginie na skrzyżowaniu, lub przwraca się i pakuje głowę pod ciężarówkę. Mechanik samochodowy prawie zawsze zostanie rozjechany przez naprawiany samochód. Przejazdy kolejowe czy typ majstrujący przy prądzie to już wiadomo że będzie zabawnie i z polotem. Nie to co w murzynowie, litr benzyny i stara opona.
pierwszy raz widzę, że ktoś sobie chciał serce wyciąć. I jak to sobie sprytnie wykombinował. przeciął żebra i już miał się dostać dalej ale go powstrzymali.
przeciez jedno drugiego nie wyklucza, jak jebnie Cie prad to nie moze Ci sie sufit na leb spierdolic?
Właśnie to się dzieje w mojej wyobraźni gdy widzę jak ktoś trzyma flexa jedną ręką :o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów