📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
czy pis da to nie wiem ale piz da na pewno
To na tych chujków stworzono przycisk "ignoruj" czy na tych drugich? Bo szukam i znaleźć nie mogę.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
@Up, a widzisz kurwa by pyta to wrzucała na sadola?
tata topi karpia, a potem zalewa robaka
@Hackering
Bo pyta sama nie uznała tego materiału za godny sadistica, a mimo to znalazł się ktoś, kto chce za to wirtualnego alkoholu.
Bo pyta sama nie uznała tego materiału za godny sadistica, a mimo to znalazł się ktoś, kto chce za to wirtualnego alkoholu.
Jedna pyta to wrzuciła, inna wyprodukowała. Kutas to kutas, ja was tam nie rozróżniam.@Up, a widzisz kurwa by pyta to wrzucała na sadola?
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Za każdym razem kiedy to oglądam, zastanawiam się, kto jest podstawiony, a kto z łapanki.
pyta zawsze na propsie
Może jestem jakis nie na czasie ale ten pedałek z "pyta" wcale nie jest taki zajebisty jak mu sie wydaje. probuje na sile wprowadzic kogos w blad, szybkimi pytaniami chce udowodnic ze polacy nie widza różnicy miedzy Bozym Narodzeniem a Wielkanoca, wkreca ze na choince wiesza sie jebana gwiazde dawida... kurwa naprawde? trzeba byc kompletnym ignorantem zeby zlapac sie na takie tanie chcwyty, kolesie chca byc fajni na sile. na swoj sposob jestem wierzacy, wierze w Boga nie w "czarnych"
może i komentarz wiekszego sensu niema, ale to chcialem powiedziec
może i komentarz wiekszego sensu niema, ale to chcialem powiedziec
Tych mądrych wogóle nie pokazują tylko idiotów którzy się trafią.
Tajne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów