Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i bądź tu kurwa miłym... mnie jak jakaś podejrzana menda zaczepia i coś ode mnie chce, to mówię słodziutkim głosikiem: "Dziękuję bardzo".. zawsze głupieją
Jak zapalę papierosa po wyjściu ze sklepu i jakiś kiepura prosi o zostawienie pojary, patrząc mu w oczy z oburzeniem mówię, że nie palę. Mina Żuliena bezcenna.
[ Dodano: 2024-09-09, 18:45 ]
Wina baby, niepotrzebnie powiedziała, że to w chuj daleko. Pizdeusz obliczył, że musi zatankować. A jak wiadomo paliwo za darmo nie jest. Tak że ten, wina baby.
i bądź tu kurwa miłym... mnie jak jakaś podejrzana menda zaczepia i coś ode mnie chce, to mówię słodziutkim głosikiem: "Dziękuję bardzo".. zawsze głupieją
Dokładnie tak to działa.
W moim mieście już mnie nie zaczepiają. Przez jakiś czas brakowało mi napierdalanek, trochę mnie nosiło i sam szukałem zaczepki. Wtedy każdy był miły i odchodził, a to strasznie zniechęca do bijatyki, bo tracisz punkt zaczepienia. I chuj, odchodziłem, bo nie uderzysz kogoś, kto jest miły dla Ciebie.
Dokładnie tak to działa.
W moim mieście już mnie nie zaczepiają. Przez jakiś czas brakowało mi napierdalanek, trochę mnie nosiło i sam szukałem zaczepki. Wtedy każdy był miły i odchodził, a to strasznie zniechęca do bijatyki, bo tracisz punkt zaczepienia. I chuj, odchodziłem, bo nie uderzysz kogoś, kto jest miły dla Ciebie.
buhahahaahah
buhahahaahah
Jak będziesz w moich okolicach, możemy razem potrenować na macie. Ale ostrzegam, sport jest wciągający i możesz nie chcieć potem wracać do swojej ciepłej piwnicy
Jak będziesz w moich okolicach, możemy razem potrenować na macie. Ale ostrzegam, sport jest wciągający i możesz nie chcieć potem wracać do swojej ciepłej piwnicy
Dawaj namiary
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów