Usłyszeć Polski Hymn na ruskiej ziemi - BEZCENNE!.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole, wygral i nagle wszyscy o nim pierdola a jakby nie dolecial to WSZYSCY MIELIBY GO W DUPIE, cebularze.
MICHALANIOLDZIWKO napisał/a:
Ja pierdole, wygral i nagle wszyscy o nim pierdola a jakby nie dolecial to WSZYSCY MIELIBY GO W DUPIE, cebularze.
Rozumiem, że hołubienie wygranym to taka nasza polska przypadłość, a na całym świecie uwielbia się i rozmawia się o tych co zajęli 7, 20 czy 43 miejsce?
Jak już musisz gdzieś trolować to zmień portal albo zacznij kurwa używać mózgu.
Wielkie gratulacje dla Kamila! Życzymy dalszych sukcesów na tej olimpiadzie.
Polacy! Są jeszcze dwa złote krążki do wzięcia! Pierwszy raz w historii mamy drużynę, która może powalczyć o złoto!
niech mu pogratuluje Trynkiewicz w rytm Gangam Style i Donatana i wszyscy bedziecie po jednych pieniadzach
Cobyście nie gadali to, zagranie polskiego hymnu u Ruskich zawsze jest bezcenne. Brawo Kamil.
Starsi użytkownicy pewnie pamiętają czasy gdy zaczynał się boom na skoki w polsce. Małysz i rekordy, obecny trener Kruczek skakał jeszcze w kadrze razem z Mateją i Stochem... I taki polew z stocha i mateji mieli wszyscy... Bo małysz pierwszy a stoch/kruczek/mateja miejsca 50-90... i Ciagle to samo, drużynowy konkurs zawsze w plecy... i jak by ktoś wtedy powiedział że STOCH zdobędzie złoto na olimpiadzie w ROSJI za parę lat... 40 milionów rodaków parsknęło by śmiechem
A tu taki numer... GG WP STOCH!
A tu taki numer... GG WP STOCH!
asco napisał/a:
http://www.polskieradio.pl/177/3186/Artykul/1045072,Soczi-2014-Stoch-dal-nam-kielich-szczescia-emocjonujacy-komentarz-Tomasza-Zimocha Komentarz Zimocha oddaje wiecej emocji niz video
Jak słuchałem dziś w radio powtórkę komentarza Zimocha, to miałem ciarki na całym ciele i aż oczy się szkliły... Ten gość jest lepszy niż jakakolwiek relacja w wersji full full full HD.
"...caluje niebo caluje sochi..." hhehe
PiotrekMMA napisał/a:
Wypierdalać z jebanymi wstawkami o Stochu bo każdy KURWA wie!
Jaranie się Stochem to pedalstwo, a Ziobro i Kot to ciota i chuj.
ja pierdole zawsze się znajdzie jakiś niedojebany, zacofany podludź jak ty.. w ogóle co ty robisz na mojej planecie? weź wypierdalaj patologio
Tylko czekać na nową reklamę PLAY z udziałem Stocha : )
Z początku myślałem, że spierdala przed tą czerwoną kropeczką, która oznacza podświetlenie podczerwienią by nakierować pociski - ale jestem głupi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów