Usłyszeć Polski Hymn na ruskiej ziemi - BEZCENNE!.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rewelacja, to mi się podoba
Teraz przyznaj się nicponiu, miałeś to przygotowane już przed zawodami, sępie piwoszowy !
Nieważne, i tak piwo leci. Nic nie cieszy tak, jak zwycięstwo Polaka na ruskiej ziemi.
Hurrraaa !
Ty to już chyba tego obrazka dzień wcześniej malowałeś. Ale masz też piwo, ładny
P.S. No właśnie, drogi autorze skoro już tak piwa wyłapujesz to dodaj chociaż filmik ze skokiem. Bycie pierwszym w kolejce po browar zobowiązuje.
Teraz przyznaj się nicponiu, miałeś to przygotowane już przed zawodami, sępie piwoszowy !
Nieważne, i tak piwo leci. Nic nie cieszy tak, jak zwycięstwo Polaka na ruskiej ziemi.
Hurrraaa !
kANks napisał/a:
JEBAĆ RUSKICH !
Ty to już chyba tego obrazka dzień wcześniej malowałeś. Ale masz też piwo, ładny
P.S. No właśnie, drogi autorze skoro już tak piwa wyłapujesz to dodaj chociaż filmik ze skokiem. Bycie pierwszym w kolejce po browar zobowiązuje.
Ja pierdole. Ledwo co obejrzałem a już dodane na portal. Masz ten rozmach, nie ma co
Drugi i trzeci post zaleciał trochę takim lewactwem
Drugi i trzeci post zaleciał trochę takim lewactwem
Chce newsów to odpalam sobie Onet, wypierdalać z tym z Sadola.
@yabadabadu
Nie kazdy wlazi na onet i nie kazdy oglada tv czy slucha radia zas takie info jak najbardziej zasluguje na to by sie tu znalezc.
Nie ma co, duma rozpiera jak sie widzi cos takiego
Nie kazdy wlazi na onet i nie kazdy oglada tv czy slucha radia zas takie info jak najbardziej zasluguje na to by sie tu znalezc.
@piotrekMMa sam jesteś ciota i chuj. Żadne pedalstwo tylko radość z wygranej rodaka śmieciu.
@GUURAL ale mi pocisnąłęś nie ma co. JEszcze idź napisz jakiś fajny komentarz na wp. Tez sie ciesze, ale to kurwa nie interia, onet czy wp zeby to tu wstawiać. JEszcze to ''jebac ruskich'' jakby z jakimś tam walczyl. Poza tym nie każdy spuszcza się na widok pierwszego i ostatniego medalu na tych igrzyskach.
LxDead napisał/a:
@yabadabadu
Przeczytaj sobie co jest w logu Sadistica. "codzienna dawka czarnego humoru". Co najwyżej, nadaje się to na austriacką wersje sadistica.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów