W miasteczku wojskowym w Dagestanie, pracownicy polegli podczas prac budowlanych przy budynku wojskowym:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Polegli, lecz nie zginęli
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
I co przezyli ? Ktos wie cos?
Na pewno na trzeźwo składali i na trzeźwo pracowali
wybrał bym tą pierwszą opcje
wybrał bym tą pierwszą opcje
Brak ukośnic czy jak kto woli stężeń i oto mamy taki ciekawy filmik.. stawiam rusztowania od kilkunastu lat ale pierwszy raz widzę że można postawić ruszto do 8 ósmego piętra nie używając wspomnianych elementow
Majster mówił "załóż kask", to kurwa nie.
Poległ - w walce.
Zginął - także bez walki.
Zginął - także bez walki.
jeden przezyl, w ostatniej chwili sie kraweznika zlapal...
WhiteForce napisał/a:
Brak ukośnic czy jak kto woli stężeń i oto mamy taki ciekawy filmik.. stawiam rusztowania od kilkunastu lat ale pierwszy raz widzę że można postawić ruszto do 8 ósmego piętra nie używając wspomnianych elementow
Ja stawiałem kilka razy, bez doświadczenia, jedynie kolega coś się tam znał, na 3 piętra. Brak wspomnianych przez Ciebie elementów może wskazywać jedynie na wątpliwą inteligencję tychże pracowników... Nie ma opcji żebym wszedł na takie rusztowanie, to musieli robić jacyś imigranci z zakakuazia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów