如果你不打女人,她的肝脏就会腐烂
Za to matka smroda dostała na cipę
W Polszy po polskiemu mówimy.
W Polszy po polskiemu mówimy.
W Polszy?
Jesteś (...) Rosjaninem?
po polskiemu
Czy członkiem
Goralenvolku?
;>
Ad rem: gdyby nie kochał, to by nie kopał.
Jakoś tak go usprawiedliwi skopana.
Jak zmywarka kopie, to znaczy że gdzieś jest przebicie. Na szczęście zostało natychmiast "zainstalowane" uziemienie.
Jak wywala jakieś niechciane komunikaty na sadolu, to powinno się ją odłączyć od sieci i wyjebać na reklamacje do producenta?
Nie widzę akurat nic śmiesznego, ani nic co tłumaczy śmiecia, który skopie nawet dziecko, tym bardziej zapewne swoje oraz żonę. To nie wychowawczy raz dla dyscypliny, tylko zwykły frajerski kop w plecy bezbronnego dzieciaka, żeby podnieść swoje frajerskie ego. Oczywiście nie podbije do kogoś swojego rozmiaru tańczyć taki balet, bo za szybko wróci na ziemię.
Co za debil chodzi z babą na zakupy, nie ma możliwości, żeby człowiek się nie wkurwił.
I z dwoma chińskimi bąbelkami gdzie trzecie drodze...
W* drodze
Jak wywala jakieś niechciane komunikaty na sadolu, to powinno się ją odłączyć od sieci i wyjebać na reklamacje do producenta?
Nie widzę akurat nic śmiesznego, ani nic co tłumaczy śmiecia, który skopie nawet dziecko, tym bardziej zapewne swoje oraz żonę. To nie wychowawczy raz dla dyscypliny, tylko zwykły frajerski kop w plecy bezbronnego dzieciaka, żeby podnieść swoje frajerskie ego. Oczywiście nie podbije do kogoś swojego rozmiaru tańczyć taki balet, bo za szybko wróci na ziemię.
Swoją babe niech se kopie ich sprawa, ale za tego kopa w plecy dziecka bym go na miejscu rozjebał.
Niestety znając realia, wtedy baba zaczęła by bronić bo on tak z miłości, a ja na nich napadłem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów