18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
LucyferPL 2019-09-14, 12:22 116
co za debil
Zgłoś
traf 2019-09-14, 12:24 8
gapcio hahahaha
Zgłoś
woytasw 2019-09-14, 12:47 1
Zepsuł helikopter
Zgłoś
Makster_26 2019-09-14, 12:49
Kwintesencja startu helikoptera w brudnym wydaniu.
Zgłoś
~Velture 2019-09-14, 13:16 27
Ja pierdolę, co za głupia śmierć.
"Jak umarł? Wszedł pod zaparkowany helikopter."

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
MatlusAS 2019-09-14, 13:26 18
Mam helikopter w głowie nabiera nowego znaczenia
Zgłoś
biohazard123 2019-09-14, 13:30 51
Brakowało jeszcze na koniec żeby pilotowi ucieło ręce kiedy złapał się za głowę haha xd
Zgłoś
mygyry 2019-09-14, 13:37 5
Niektórzy nie widzą pociągu, on nie zauważył helikoptera
Zgłoś
Skurvodaktyl 2019-09-14, 13:57 9
Albo trzeba być zdrowo pierdolniętym, albo zdrowo napierdolonym, albo po prostu debilem, aby kurwa nie zobaczyć śmigła ogonowego helikoptera, albo chociaż kurwa usłyszeć jak napierdala. To jest po prostu niepojęte, być może typ ewidentnie chciał ze sobą skończyć.
Zgłoś
AaronSzechter 2019-09-14, 13:58 4
dziwne, przecież się schylił
Zgłoś
Metyl30 2019-09-14, 14:14
video stare jak swiat,pamietam jak za malolata 1 raz to ogladalem az sie wzdryglem,teraz po tylu latach z sadolem zero emocji....
Zgłoś
edmund 2019-09-14, 15:33
pewnie się wymigał od płacenia fryzjerowi, zjeb
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-09-14, 16:15
Metyl30 napisał/a:

video stare jak swiat,pamietam jak za malolata 1 raz to ogladalem az sie wzdryglem,teraz po tylu latach z sadolem zero emocji....

No to klasygiem:

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
C................I 2019-09-14, 16:16
Chyba celowe, bo nie można przecież być aż tak głupim?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów