4 auta uszkodzone przez jednego debila.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lusterka są od parady najwyraźniej. Ale ten któremu nie zdarzyło się choć raz nie spojrzeć w lusterko, niech pierwszy rzuci kamieniem.
Lord_Slizgacz napisał/a:
Lusterka są od parady najwyraźniej. Ale ten któremu nie zdarzyło się choć raz nie spojrzeć w lusterko, niech pierwszy rzuci kamieniem.
Lusterka gówno dają, jak się 2 pasy na raz zmienia.
Widać korek, to spierdolenec nie pomyśli żeby może przypadkiem zwolnić na wypadek właśnie takiego zdarzenia. Drugi też ślepy. Ale zaraz gimbaza zacznie szczekać o patrzeniu w lusterka no tak trzeba patrzec ale zapierdalajacego kretyna zazwyczaj nie widać albo widać jak jest za późno i jeszcze te ameby nie rozumieją swojego błędu.
Dwóch debili. Jeden w tym piżdzidełku który wymusza pierwszeństwo a drugi który zapierdala a mokro i ruch duży. Pewnie pan i władca w jakimś bmw czy innym kałdi.
Tak właśnie wygląda jak dwóch debili się spotyka na ulicy jeden zapierdala wolnym pasem w korku a drugi nic nie widzi w lusterku
Autorowi nie przemknęło przez jak widać pustą mózgownicę, że w terenie zabudowanym się nie zapierdala. Do tego ślisko i duży ruch. Nie, cegła i do przodu, no bo co może się stać?
"I potem po uderzeniu w barierki KIA zmieniająca nagle pas się zapaliła. I tak to mniej więcej wyglądało wysoki sądzie"
A mnie rozpierdala jak zwykle klaksonowa "bariera protosów". Naprawdę myślał, że gość zaniecha manewru?
ja widzę 5 uszkodzonych aut
LouisdeFunes napisał/a:
Ja za napisanie o 5 dostałem wyjebanie komentarza... Co tu się dzieje na tym sadolu....
Zombie_smasher napisał/a:
Ja za napisanie o 5 dostałem wyjebanie komentarza... Co tu się dzieje na tym sadolu....
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
Czego nie zrozumiałeś akceptując regulamin forum?
Twój komentarz brzmiał:
Cytat:
5
W podstawówce nie uczyli pisania pełnymi zdaniami i czytania ze zrozumieniem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów