📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tez bym kurwie zajebal to szmata
Tak sobie myślę i myślę że gdyby moja kobita zrobiła tak chociaż raz mojej coreczce to szmacisko miałoby dożywotni zakaz wychodzenie z kuchni... sznur kurwie bym skrocil tak aby od kuchenki do lodówki starcza i jeszcze polamablym nogi ot tak by raz na zawsze pamiętała że nogi się nie podnosić na dziecko (Co innego zasłużony klaps). A tej kurwie z nagrania i pedalowi/lezbie co nagrywał dałbym pistolet jeden nabój wpuścił do klatki z 2 zajebiscie głodnym lwami i z ogromną przyjemnością patrzył i słuchał ich pierdolonych blagan
Panie oliwierze, pan oliwisz nie ten tłok intelektualny co trzeba. Pan spalasz swój potencjał na panewce, publikując takie łochjezu-niby-to-kontr0wersyjne, a w gruncie rzeczy ordynarne do bólu ludzkie sprawy.
Wstydź się Pan.
Wstydź się Pan.
Jebana dziwka zajebać ją,a co do matki to powinno ją zruchać stado murzynów z końskimi fiutami
Baron98 napisał/a:
A tej kurwie z nagrania i pedalowi/lezbie co nagrywał dałbym pistolet jeden nabój wpuścił do klatki z 2 zajebiscie głodnym lwami i z ogromną przyjemnością patrzył i słuchał ich pierdolonych blagan
Generalnie to się zgadzam, ale skąd Ty byś kurwa te lwy wziął? Od Gucwińskich?
AyCaramba napisał/a:
Generalnie to się zgadzam, ale skąd Ty byś kurwa te lwy wziął? Od Gucwińskich?
Czepiasz się.. Z Zoo bym zajebal aby mieć choć chwilę tej przyjemności z patrzenia jak kurwiszon krzyczy i blagan o pomoc będąc bezbronna jak to dziecko
Lepszy wpierdol niż bezstresowe wychowanie.
Tatuś pewnie kręci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów