Panowie, trochę rozrywki na sadolu się przyda, także ruszać mózgownicami czyli tak jak w temacie:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
cys23 napisał/a:
Spacja między 'nie' a 'pasujący' ?
Tak. Jak jestem w błędzie to niech ktoś poprawi i wytłumaczy dlaczego.
EDIT: Kurwa, masz rację. Tak się pisało do grudnia 1997r. Dzięki. Bym do tej pory chodził nieświadomy. Już poprawiłem.
@khaliles
Co z tego, że za nimi są same czarnuchy? To oni się elementem niepożądanym.
Co z tego, że za nimi są same czarnuchy? To oni się elementem niepożądanym.
Fotoszopen, ten po prawej to członek włoskiej mafii działającej w Ameryce po wojnie, ten po lewej to Michael Wittmann, slynny dowódca Tygrysów walczacych na froncie zachodnim (członek Waffen SS a nosi "brunatną koszule" NSDAP do której nie należał) a ten pośrodku to amerykański współczesny aktor ale imienia nie pamiętam. No i oczywiście mało rzucający się w oczy szczegół - za nimi całe stado Murzynów których nikt by na kongres faszystów nie wpuścił
Ich bin alleine, doch nicht allein.
A na samym końcu mili panowie z KKK
Ja widzę brakujący element: nie ma klatki odgradzającej ludzi od murzynów.
Naprawde nie wiem
Murzyni w tle?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów