📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
O co tym razem drą mordy pokazując dupę i cycki? O uprzedmiotawianie kobiet, o seksizm, o gwałty, o molestowanie?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jak nie widzisz różnicy, to strach przy Tobie zasypiać na brzuchu
wszystkie feministki nie golą cipy bo nie mają ich dla kogo golić-kolego jak spotkasz dziewczynę i jakimś cudem po piwie będzie chciała żebyś jej walnął patelnię to:
A)jest feministką
B) jest tak brzydka że nie liczyła że ktoś jej walnie minetę
C)jest tak pijana że nie wie co gada.
A)jest feministką
B) jest tak brzydka że nie liczyła że ktoś jej walnie minetę
C)jest tak pijana że nie wie co gada.
spalić wiedzmy na stosie
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
łaczne IQ nie przekraczające 30
Jedno i drugie tak samo popierdolone
Popierdolone.
Tak to jest gdy baba, zamiast wychowywać dzieci i dbać o ognisko domowe, staje się "silna i niezależna".
Z czasem, z logicznego powodu braku faceta i w ogóle zajęć, zaczyna jej w tym nudnym życiu odpierdalać. A żeby nie czuć się gorsza czy zepchnięta na społeczny margines pod nazwą stara panna, łączy się z innymi pierdolniętymi idiotkami i razem tłumaczą sobie, że ich życiowa porażka to wina facetów. Podczas gdy inne, normalne kobiety, są szczęśliwe w związkach i ze swoimi rodzinami. Golą pizdy dla siebie i swoich mężczyzn.
Tym z filmiku pozostaje już niestety tylko krzyk rozpaczy...
Szczególnie tej:
Tak to jest gdy baba, zamiast wychowywać dzieci i dbać o ognisko domowe, staje się "silna i niezależna".
Z czasem, z logicznego powodu braku faceta i w ogóle zajęć, zaczyna jej w tym nudnym życiu odpierdalać. A żeby nie czuć się gorsza czy zepchnięta na społeczny margines pod nazwą stara panna, łączy się z innymi pierdolniętymi idiotkami i razem tłumaczą sobie, że ich życiowa porażka to wina facetów. Podczas gdy inne, normalne kobiety, są szczęśliwe w związkach i ze swoimi rodzinami. Golą pizdy dla siebie i swoich mężczyzn.
Tym z filmiku pozostaje już niestety tylko krzyk rozpaczy...
Szczególnie tej:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów