Występ jedynego pływaka Gwinei Równikowej podczas Igrzysk Olimpijskich w Sydney na 100m stylem dowolnym
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak to jest? Każdy kraj musi 4 zawodników wystawić na olimpiadę.Tak? Oczywiste jest, że jak kraj nie ma za co ludzi wyżywić, to nie pokładają w sport, ale zawsze kogoś wystawią. Jak dla mnie, to piwo dla kolesia, że poszedł reprezentować kraj z podniesionym czołem.
ale był pierwszy hahaha
Kozak z niego bo nigdy nie widział basenu o długości 50m:p trenował w hotelowym basenie 20metrowym, ale teraz ponoć już wymiata
haha ja pierdole , myślałem że sie utopi
Kurwa śmiałem się z tego z 10 lat temu.
Odstawił ich ładnie. Trochę technika kuleje ale za determinacje piwo. W końcu dopłynął
Ta po chuju z podniesionym czołem. Jeśli ktoś startuje i zadowala go to, że startuje to jest pizda nie sportowiec.
AdiX napisał/a:
Jak to jest? Każdy kraj musi 4 zawodników wystawić na olimpiadę.Tak? Oczywiste jest, że jak kraj nie ma za co ludzi wyżywić, to nie pokładają w sport, ale zawsze kogoś wystawią. Jak dla mnie, to piwo dla kolesia, że poszedł reprezentować kraj z podniesionym czołem.
Gówno, a nie piwo. To jest właśnie przykład jebanego leniwego szympansa, który pewnie nawet nie wie co to w ogóle jest narodowość i kraj. Bo wiedząc, że jedzie na olimpiadę (też pewnie tępa pała nie wie co to jest) nawet nie chciało mu się przygotować do przepłynięcia 100 m (bo już pewnie wpierdolił banany które dostał za ten cyrk). Ok rozumiem, że może nie mają jakiejś szczególnej bazy treningowej czy wybitnej klasy trenerów, ale kurwa nawet babę w góra miesiąc w przydomowym jeziorze przygotowałby do przepłynięcia tak krótkiego dystansu w miarę równym tempie. A te brakujące ogniwo w ewolucji człowieka widać nawet nie umiało równomiernie rozłożyć sił na cały dystans. Więc nie pierdolcie mi o szacunku a tym bardziej o piwie dla tej bezmózgiej małpy.
Dziękuję i do widzenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów