Podczas czyszczenia dna kanału wyciągnąłem broń (prawdopodobnie Tetetka oficerów radzieckich).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Z całą pewnością tetetka.
Burn! Loot! Murder!
Od 6:28
proponuję zwrócić uwagę na 8:42...
Od 6:28
proponuję zwrócić uwagę na 8:42...
Nie tylko sowieccy oficerowie nosili TT. FB Radom produkowała je dla polskich służb a potem to masowo oddawali na złom (do przetopienia)
Zajebiscie, lowisz cae dnie gowna z rzeki,
Znajdziesz cos fajnego to musisz oddac policji, jaki ten kraj jest cudowny
Po takich zgłoszeniach policja potrafi z nakazem przeszukać dom/mieszkanie takich poszukiwaczy, liczą że coś więcej znajdą. Zgłaszanie po mimo dobrych chęci to idiotyzm.
Wywal to człowieku i usuń film, bo dostaniesz zarzuty o nielegalne posiadanie. Potrafią zamknąć za jakieś przerdzewiałe na wylot lufy z pierwszej wojny a co dopiero za to.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Ja pierdole!!!!! Jakie emocje!!!!!!!
.
.
A nie.....
.
.
Czekaj....
Czego ty się tu kurwa spodziewałeś, że Godzillę złowi?!
Ja pierdole... Nie ma to jak miec zjebane założenia na starcie, a potem beczeć, że się spełniły...
hahahah kurwa taki syf u nas że zamiast łowić normalnie ryby to jedynie co to możemy złom wyławiać
Ja czekam tylko aż ten gość wyłowi kiedyś człowieka ;D ale będzie miał traume XDD
Ja czekam tylko aż ten gość wyłowi kiedyś człowieka ;D ale będzie miał traume XDD
tedigredi napisał/a:
Zajebiscie, lowisz cae dnie gowna z rzeki,
To akurat nie zawsze jest jednak takie głupie. Możesz przecież wyłowić broń, której użyto do morderstwa.
W białych bucikach do takiej roboty - gratulacje.
Max. 250 znaków
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów