Ten krokodyl w srodku.... w ciagu 1s dostal w pysk ogonem, drugi ujebal go w ryja a trzeci w tylek, ma tam przjebane jak kula w pinballu.
dlatego reszta bała się ruszyć po kuraka
Zupełnie jak nasze lewaki: tak leniwe że nawet im się rozmnażać nie chce (na całe szczęście !!) i tylko łypią skąd by tu kasę wyszarpać.
...jakoś niefortunnie zajebałem i zamiast w szyje to uciąłem jej cały dziób i zaczęła spierdalać przede mną po placu. Kurwa, jak mi wtedy głupio było. No nic, piwko leci dla Krokodyla
Głupio Ci było przed tą kurą?
a teraz ciekawostka :
teoria ewolucji... kurwa bardzo madra. Taka kura - miliardy pierdylionow lat ewolucji i powstalo super inteligentne zwierze, najlepsze geny, upgrady na maxa, wszystkie statsy wypakowane na full... tak teoria ewolucji ma sens.
Krokodyle, fajne gadziny, zawsze takie uśmiechnięte, a też i na hardzie chyba dało się spotkać jakiegoś osobnika p Kura humanitarnie zabita Kiedyś jak miałem może z 13 lat, tata mi kazał zabić kure. Dodam, ze nie była to pierwsza kura w moim życiu, jakoś niefortunnie zajebałem i zamiast w szyje to uciąłem jej cały dziób i zaczęła spierdalać przede mną po placu. Kurwa, jak mi wtedy głupio było. No nic, piwko leci dla Krokodyla
czyzby twoja robota
pl.wikipedia.org/wiki/Bezgłowy_kurczak_Mike
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów