Bomba99 napisał/a:
@maggie
dokładnie, grubaski którzy mają bogatych starych jeszcze nigdy nie doświadczyły nic złego i pierdolą głupoty, temat do usunięcia
Jeśli ten komentarz miał cokolwiek wnieść do dyskusji, to Ci się niestety nie udało. Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to się nie odzywaj.
Szwancolot napisał/a:
"Sadistic nie uznaje cenzury i tematów tabu." Nie jest to treść szerząca nienawiść ani jawny rasizm. Czego się spodziewałeś? Kółka różańcowego?
Nie, spodziewałam się jakiejkolwiek przyzwoitości. Gdyby chociaż nazwisko zamalować i oczy, nie wiem, cokolwiek ;/ zgadzam się z tymi komentarzami:
MarianGej napisał/a:
Naprawdę nie rozumiem fenomenu wyśmiewania zmarłej osoby. Wszystko jest zabawne, dopóki nie przekracza się granicy dobrego smaku. Szkoda chłopaka, niezależnie od tego jaki był powód jego decyzji.
lion. napisał/a:
Jakby faktycznie mnie bolały słowa w internecie to bym się wypowiadał częściej ale że mnie to nie rusza to i ja się nie wypowiadam.
Boli mnie natomiast, że nikt nie pomyślał, że tam jest imię i nazwisko oraz zdjęcie gościa, poniżej tego kilku tumanów naśmiewających się z tego i to wszystko na portalu z kilkudziesięcio tysięcznym obrotem wyświetleń.
Zamaluj mu kurwa twarz, imię i nazwisko i pisz co chcesz. Jakby to było to przynajmniej nikt nie wie o kogo chodzi a to jest już wskazywanie palcem. Tyle w tym temacie..
Wiem że ból dupy ale szanujmy się - tak się nie robi.
stankiewicz.b napisał/a:
@lion, racja
@ktoś tam wcześniej broniący chłopaka - racja.
@up - skretyniałeś chyba i nie tylko Ty na tym portalu. "Wolność słowa" nie oznacza deptania czci zmarłego na podstawie nieprawdziwej informacji. Brałem udział w akcji poszukiwawczej chłopaka, znałem człowieka z widzenia i lepiej znałem jego znajomych.
Bazujecie na jednej informacji powiązanej z Rutkowskim. Więc coś Wam powiem: gówno wiecie o wolności słowa, bo takowa zakłada również rzetelność informacji (ta, dziennikarz ze mnie). Chłopak nie skoczył z powodu dziewczyny, poza medialną wersją rutkowskiego ani policja, ani znajomi nie popierali takiej wersji wydarzeń. To był wypadek.
Straszne szmaty z co niektórych tutaj, żeby pod przykrywką wolności słowa i myśli obrażać zmarłego, krzywdząc jego bliskich, nie sprawdziwszy wcześniej wiadomości, czy w ogóle to prawda.
Jak tacy kozacy jesteście, by anonimowo obsmarować kogoś, to proszę bardzo! Co za problem pójść do jego rodziców i powiedzieć, że syn był głupi, bo popełnił samobójstwo?
lukman07 napisał/a:
maggie napisał/a:
to żałosne, że nabijacie się ze śmierci studenta, tylko dlatego że był rudy. nikt nie pomyślał iż może tu zajrzeć ktoś z jego rodziny/przyjaciół/kolegów? ciekawe jakbyście się poczuli gdyby to z tragedii kogoś Waszego bliskiego jakieś ułomy się naśmiewały w internecie ;/
gratuluję, ten temat powinień iść do kasacji.
jestes na sadolu a nie na gorzkich żalach... Skoczył to skoczył na ch*j drą(żyć) temat
Widzę iż masz podejście 'je*ne bezsensowny komentarz. je*łem. mogę wracać do fapowania na hardzie.' gratulacje.
żal tyłek ściska jak się widzi tylu kretynów, naprawdę. nie jestem święta, też się śmieje z różnych artykułów na sadolu, ale znam granicę. żeby tak dowalać komuś, zwłaszcza w sytuacji iż ktoś znający PRAWDĘ, mógłby to zobaczyć.
Sprawdza się stara prawda internetu:
Kozak w necie, pi*da w świecie.
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.