Fot. żech robiył bratrułą
Fot. żech robiył bratrułą
I to jest właśnie kultura.. a raczej gimbaza :x wy sobie mówicie po polsku a jo z zabrza godom po śląsku nie podoba się to wypier***ć polaczki Dziękuję dobranoc ;x
Językiem urzędowym w Polsce, jest polski, więc jak się wypowiadasz na forum publicznym, a nie tematycznym, to pisz/ mów po polsku! Trudne?
A pisma do urzędów też nakurwiasz po śląsku? ... Chociaż sądząc po twoim wieku, w żadnym pewnie jeszcze nie byłeś (no może oprócz pośredniaka) :/
Oczywiście nikt ci nie zabroni używać twojego ukochanego języka, ale twoje zachowanie pokazuje tylko, jak zakompleksionym i smutnym człowiekiem jesteś, kiedy piszesz coś w tych swoich śląskich rzygowinach i masz radochę, że inni tego nie rozumieją :/ Ale w takim bądź razie, jaki jest w ogóle sens twojego udzielania się gdziekolwiek, skoro i tak nikt cię nie zrozumie? Zamilknij więc na wieki albo wynoś się na jakieś forum tylko i wyłącznie dla prawdziwych, jedyny prawych, słusznych, najwspanialszych na świecie ślązaków, bez których piece całego globu robiłyby za lodówki!
And remember, respect is everything!I nie boli mnie to, że nie rozumiem, bo niby czemu? Nawet mi nie zależy, żeby was rozumieć i zrozumieć! Dla mnie już nawet dziś możecie wyjechać do Afryki kopać diamenty, jak tak uwielbiacie te kopalnie i bez nich żyć nie możecie. Uwierz mi, Polska doskonale poradzi sobie bez was :/
And remember, respect is everything!Шәһәр Париж бассейны үзәгендә, диңгез биеклеге дәрәҗәсеннән якынча м биеклектә урнашкан. Парижда яшәү мәхәлләләренең чикләре чакрымга сузылган әйләнмә юл беләнгән чикләнгән.
A ostatni cytat to odnosi się chyba do ciebie, bo w realu chętnie powtórzyłabym ci wszystko to, co wcześniej napisałam prosto w ryj! Prawda boli, co? Nikt nie lubi ślązaków i ich gwary!
/edit
dziękuję bardzo za warna. Kiedy będą ostrzeżenia za użycie słowa "kurwa"?
[ Komentarz dodany przez: Bambi~: 2012-12-29, 19:49 ]
Nie jesteś tu od wczoraj Miranda i wiesz, że za wypierdalanie leci w3
Miranda zamilcz... piszesz takie brednie, że się słabo robi. Spinasz się jak typowa baba przy okresie. Tak więc wyłącz tą pralkę z której do nas masz szczęście pisać i idź wyżywać się na swoim otoczeniu. PAPA
Lepiej ty zamilcz i podaj mi jakiś argument, dlaczego moje słowa to brednie. A twój pojazd po mojej płci jest tak żałosny, że aż brak mi słów. Niestety to dość typowe dla kogoś, kto nie ma nic wartościowego do powiedzenia, tylko czepia się oczywistej oczywistości i próbuje na siłę zmienić ją w wadę...
/edit
dobra koniec offtopu, dyskusja z tak światłymi i bystrymi ludźmi jest bezcelowa. Adios.
Oczywistą oczywistością jest to że jestem ze śląska i mam prawo pisać gwarą dlaczego zmieniasz to w wadę daruj sb. bo w końcu kiedyś ktoś nie wytrzyma i odetnie Ci to co posiadają "baby sadola" koniec .
Swoją drogą nie tylko węgiel ale też :
-Robot do rehabilitacji = Złoty Medal dla Młodych Wynalazców.
-przyrząd do pomiaru emisji dwutlenku węgla
-Politechnika śląska
-ING Bank śląski
-Pierwszy podwójny przeszczep płuc itp. itd...
Jak próbujesz trollować to rób to tak, żeby ludzie się domyślili.
cięzko mi było ten trollski rozszyfrować
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów