📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Proponuję przeczytać zbiór Ksiąg Zakazanych gdzie jest opisane jak Żydzi chcą zdobyć i zawładnąć światem, podobno z powodu tych ksiąg Hitler chciał ich wytępić . . . Coś prawdy może i w tym jest ale nikt nie mówi o tym
To kojarzy się z pedofilem gwałconym w dzieciństwie. Niewola babilońska, egipska potem holocaust, a chuj teraz to my bedziemy niewolic innych i spuszczac im wpierdol tak jak nam spuszczano.
@Dziki93: Tak, Hitler dowiedział się, że Żydzi chcą zawładnąć światem, więc był tak bohaterski i dobroduszny, że chciał ich uprzedzić i sam zawładnąć światem, przy okazji eksterminując np. Polaków? Seems legit.
A te "księgi zakazane" to Protokoły Mędrców Syjonu - fałszywka: pl.wikipedia.org/wiki/Protoko%C5%82y_M%C4%99drc%C3%B3w_Syjonu
A te "księgi zakazane" to Protokoły Mędrców Syjonu - fałszywka: pl.wikipedia.org/wiki/Protoko%C5%82y_M%C4%99drc%C3%B3w_Syjonu
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
@Zarammoth jakie kurwa przy okazji ? Polaków chciał wytępić ponieważ mu się sprzeciwili, jakbyś chciał wiedzieć przed wojną było u nas dużo żydostwa i to on dążył do jego unicestwienia ale my broniliśmy ich i własnego kraju, jak to się skończyło każdy wie u mnie niedaleko jest obóz Heidelager Pustków, z opowieści babci Polacy za chuja nie chcieli dobijać swoich rodaków ani nikogo innego po gazowaniu, za to żydzi pierwsi biegli ze szpadlami żeby dobić, zakopać i tylko przeżyć ale takie fakty się pomija
Obstawiałem Hitlera, kiboli-patriotów albo jakiegoś ciapaka. Trzy razy pudło.
Żydki z USA wpompowały trochę kasy w 3 rzeszę przed wojną. To są takie kreatury, że poświęciły część swoich żeby sobie uwić gniazdko w palestynie.
Żródło? Kiedy gdzie to powiedział?
Kiedyś nazywał się Biegun i służył w Wojsku Polskim z którego spierdolił w Palestynie żeby zabijać Palestyńczyków. podobno lubił stosować terrorystyczne metody walki, organizował zamachy bombowe, obarcza się go o śmierć około 100 Palestyńczyków. Żydowski terrorysta to widać idealny kandydat na pokojowego nobla. Zresztą... dostał go uwikłany w dwie wojny Obama, o czymś to świadczy.
Co do cytatu, ciężko znaleźć jakieś wiarygodne źródło go potwierdzające, także traktowałbym go jako czarny pr przeciwników.
Co do cytatu, ciężko znaleźć jakieś wiarygodne źródło go potwierdzające, także traktowałbym go jako czarny pr przeciwników.
Najbardziej mnie śmieszą ludzie, którzy myślą, że w polityce na świecie wszystko jest tak jasne, wszystko jest jawne, upubliczniane dla zwykłych ludzi i jeszcze tłumaczone, aby każdy zrozumiał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów