Ceny, rzeczywiście tak zapierdalają w górę dzień w dzień że się osrać można, ale jakie kurwa podwyżki (pomijając tych którzy podwyżki dają Samym Sobie).
Do dupy humor komiksowy, tylko wkurwia i przypomina o tym że Jesteśmy okradani.
I żyjemy w żydowsko-komunistycznym kraju.
Gdzie autor kurwa podwyżki w Polsce widział ?
Ceny, rzeczywiście tak zapierdalają w górę dzień w dzień że się osrać można, ale jakie kurwa podwyżki (pomijając tych którzy podwyżki dają Samym Sobie).
Do dupy humor komiksowy, tylko wkurwia i przypomina o tym że Jesteśmy okradani.
I żyjemy w żydowsko-komunistycznym kraju.
zdejmij moher, bo ci mózg uciska
pozatym to : republika.pl/blog_rf_4528477/7736838/sz/k.jpg
zdejmij moher, bo ci mózg uciska
Kolejny baran trendy ateista. Nie zauważyłeś ostatnio wzrostu cen i zamrożenia wynagrodzeń w sektorze administracyjnym podczas gdy pani prezydent przyznaje kilkudziesięciotysięczne nagrody swoim przydupasom? Jeśli nie to widać jesteś bardzo szczęśliwym, choć lekko ograniczonym człowiekiem.
musimy coś z tym zrobić!
Kolejny baran trendy ateista. Nie zauważyłeś ostatnio wzrostu cen i zamrożenia wynagrodzeń w sektorze administracyjnym podczas gdy pani prezydent przyznaje kilkudziesięciotysięczne nagrody swoim przydupasom? Jeśli nie to widać jesteś bardzo szczęśliwym, choć lekko ograniczonym człowiekiem.
Cicho, nie wolno tego zauważać, jeśli nie podoba Ci się nowy Ład i Porządek to jesteś moher i nikt się nie będzie z Tobą kolegował.
po 1. nie jestem ateistą. dlatego, że widzę, jak ta czarna mafia manipuluje niedouczonymi bądź naiwnymi "wiernymi", bezwzględnie wykorzystując ich do swych celów, dlatego ich nienawidzę. Bóg jest wszędzie - nie w budynkach z cegieł.
po 2. to nie mój obrazek, jak go znalazłem, spodobał mi się, gdzyż obnaża typowy dla tego kraju styl myślenia: zamiast wgłębić się w ekonomię, przyczyny i skutki dzisiejszego położenia naszej gospodarki, spora część naszego społeczeństwa woli myśleć w cholernie głupi sposób: dobry-zły; katolik-ateista; polak-żyd. bo ksenofobia jest o wiele prostszym modelem do myślenia niż przedstawienie przyczyn społeczno-ekonomiczno-politycznych. ale nieprawdziwa.
po 3. zauważyłem, to co napisałeś, ale po kilku ostatnich rządach już nie ma niczego, co mnie tu zdziwi...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów