📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
JaredBlackout napisał/a:
Materiał typowo sadisticowy, za to piwko.
Mimo wszystko, krew mnie zalewa, jak widzę takie coś. Coraz więcej młodziaków rośnie na bandytów i chuliganów, znęcają się nad słabszymi. Czysta patologia i brak jaj. Jeśli w przyszłości będę miał dziecko i któregoś dnia poskarży mi się, że spotkało je coś takiego, nie będę patrzył na nic, dorwę gówniarzy i oklepię po ryjach do nieprzytomności. Teraz tylko mam nadzieję, że będzie kontynuacja, jak ojcowie tych bitych chłopaczków biorą sprawy w swoje ręce i materiał znajdzie się na hardzie.
Coraz więcej ? Zawsze tak było przynajmniej w moim środowisku w którym sie wychowałem.
dajcie mi go , u mnie na siłce takimi jak ten w bluzie everlasta wyciera się spocone plecy i podłogę . skurwysyństwo
Pamiętam jak w podstawówce zaczepiała mnie banda chłopaków z mojej klasy. Mama zawsze mówiła, że mam być grzeczny to byłem, nie pasowałem z tego powodu do grupy i tyle. Ojciec kiedyś powiedział, że po to jeść mi daje, żebym potrafił się bronić, a grzeczność polega na tym, żeby innym nie wyrządzać krzywdy bez powodu. Wziąłem sobie słowa Ojca do serca. W sumie to nie było takie trudne, obiłem każdemu ryja z osobna. Zdobyłem jakiś tam szacunek, przestałem być "grzecznym dzieciaczkiem" (w sensie "dającym sobą pomiatać"). Do tej pory mam z tymi kumplami świetne kontakty, dwóch z nich to dla mnie bardzo dobrzy znajomi. Pierwsza zasada, trzeba umieć się bronić samemu, nie zawsze można liczyć na czyjąś pomoc. Nawet jak mamy dostać w ryj to lepiej się bronić niż brać ciosy na klate, przynajmniej mniej oberwiemy.
Chłopaka szkoda, ale w pewnym stopniu sam jest sobie winien, że nawet się nie broni. Gdybym tam był na 100% strałbym się mu pomóc, ale jak widać nie zawsze znajdzie się ktoś do obrony.
Swoją drogą, dopiero niedawno do mnie dotarło dlaczego w podstawówce mówili do mnie bully, wcześniej nie znałem znaczenia tego słowa .
Chłopaka szkoda, ale w pewnym stopniu sam jest sobie winien, że nawet się nie broni. Gdybym tam był na 100% strałbym się mu pomóc, ale jak widać nie zawsze znajdzie się ktoś do obrony.
Swoją drogą, dopiero niedawno do mnie dotarło dlaczego w podstawówce mówili do mnie bully, wcześniej nie znałem znaczenia tego słowa .
@JaredBlackout
nie każdy syn będzie chciał się poskarżyć tatusiowi, że go w szkole biją. A jak już się poskarży i tatuś przyjedzie spuścić wpierdol...to potem jest jeszcze gorzej Pamiętam taką sytuację z podstawówki, był grubas i dwóch oprawców. Grubas się poskarżył wychowawczyni, rodzicom. A potem było jeszcze gorzej :o. A jak grubas zapisał się na zapasy to był spokój. Najlepiej takiego synka przeszkolić i niech sam rozstrzyga swoje sprawy. W życiu trzeba sobie umieć radzić.
nie każdy syn będzie chciał się poskarżyć tatusiowi, że go w szkole biją. A jak już się poskarży i tatuś przyjedzie spuścić wpierdol...to potem jest jeszcze gorzej Pamiętam taką sytuację z podstawówki, był grubas i dwóch oprawców. Grubas się poskarżył wychowawczyni, rodzicom. A potem było jeszcze gorzej :o. A jak grubas zapisał się na zapasy to był spokój. Najlepiej takiego synka przeszkolić i niech sam rozstrzyga swoje sprawy. W życiu trzeba sobie umieć radzić.
Gibie sie jak pierdolony rezus.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów