Dołączam oryginalnie tłumaczony przez googl opis:
Dołączam oryginalnie tłumaczony przez googl opis:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Psych0lka jesteś chora kobieto!
Może się spotkamy? :3
Dziękuję za jakże miły komplement.
Chcesz spotykać się z chorymi kobietami? Ryzykant z Ciebie.
Materiał typowo sadisticowy, za to piwko.
Mimo wszystko, krew mnie zalewa, jak widzę takie coś. Coraz więcej młodziaków rośnie na bandytów i chuliganów, znęcają się nad słabszymi. Czysta patologia i brak jaj. Jeśli w przyszłości będę miał dziecko i któregoś dnia poskarży mi się, że spotkało je coś takiego, nie będę patrzył na nic, dorwę gówniarzy i oklepię po ryjach do nieprzytomności. Teraz tylko mam nadzieję, że będzie kontynuacja, jak ojcowie tych bitych chłopaczków biorą sprawy w swoje ręce i materiał znajdzie się na hardzie.
Dokładnie znam sytuacje z technikum mechanicznego, na pierwszym roku chłopak drobnej postury był zaczepiany itd, ogólnie lali na niego, ale chłopaki pewnego dnia się zdziwili jak jego ojciec przyjechał i bez pierdolenia trzem ryja oklepał, tak się tępi kurewstwo.
Długo wytrzymał.
Odpalił fajkę, włączył silnik , powiedział coś w stylu, że "jestem dumny, że poprosiłeś o pomoc ojca niż próbować robić coś głupiego na własna rękę" i ruszyliśmy do domu.
Potem był spokój a po pól roku mama mnie przepisała do innej szkoły i już w ogóle był luz, teraz te wszystkie kozaczki to są jebane dresy, techno muły, kibole i ogólnie towarzystwo jp 100%
Kopia mojej własnej historii. Tyle, że ja poprosiłem o pomoc ojca mojego kumpla z dzieciństwa, bo mój własny odmówił mieszania się w sprawy szkolne... Piwko dla ojca
Z drugiej strony i tak są ciotami, bo słabszego i mniejszego bić łatwo. Jednak do większego nie wystartują, nawet w grupie, prędzej się obesrają na gorąco - taka to bojowa młodzież teraz.
Dlatego moje dzieci chodzą na zajęcia poszkolne - żeby nie miały za dużo czasu na dorastanie z okoliczną lumpiarnią, chociaż tu tą lumpiarnią są ciapaki i inne pomalowane.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów