Chcesz spotykać się z chorymi kobietami? Ryzykant z Ciebie.
Mimo wszystko, krew mnie zalewa, jak widzę takie coś. Coraz więcej młodziaków rośnie na bandytów i chuliganów, znęcają się nad słabszymi. Czysta patologia i brak jaj. Jeśli w przyszłości będę miał dziecko i któregoś dnia poskarży mi się, że spotkało je coś takiego, nie będę patrzył na nic, dorwę gówniarzy i oklepię po ryjach do nieprzytomności. Teraz tylko mam nadzieję, że będzie kontynuacja, jak ojcowie tych bitych chłopaczków biorą sprawy w swoje ręce i materiał znajdzie się na hardzie.
Dokładnie znam sytuacje z technikum mechanicznego, na pierwszym roku chłopak drobnej postury był zaczepiany itd, ogólnie lali na niego, ale chłopaki pewnego dnia się zdziwili jak jego ojciec przyjechał i bez pierdolenia trzem ryja oklepał, tak się tępi kurewstwo.
Długo wytrzymał.
Odpalił fajkę, włączył silnik , powiedział coś w stylu, że "jestem dumny, że poprosiłeś o pomoc ojca niż próbować robić coś głupiego na własna rękę" i ruszyliśmy do domu.
Potem był spokój a po pól roku mama mnie przepisała do innej szkoły i już w ogóle był luz, teraz te wszystkie kozaczki to są jebane dresy, techno muły, kibole i ogólnie towarzystwo jp 100%
Kopia mojej własnej historii. Tyle, że ja poprosiłem o pomoc ojca mojego kumpla z dzieciństwa, bo mój własny odmówił mieszania się w sprawy szkolne... Piwko dla ojca
Z drugiej strony i tak są ciotami, bo słabszego i mniejszego bić łatwo. Jednak do większego nie wystartują, nawet w grupie, prędzej się obesrają na gorąco - taka to bojowa młodzież teraz.
Dlatego moje dzieci chodzą na zajęcia poszkolne - żeby nie miały za dużo czasu na dorastanie z okoliczną lumpiarnią, chociaż tu tą lumpiarnią są ciapaki i inne pomalowane.
Bo jak napierdalają pedałów w rurkach to jest ok ale tutaj napierdalają normalne dzieciaki tyle że słabsze i mniejsze od nich.
Ogarniasz świat jak upośledzone niemowlę.